روانشناسی

روانشناسی مجله پرسون با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی آموزشی در زمینه سلامت روح و روان می پردازد.

آئروفوبیا یکی از انواع فوبیا و شامل ترس از پرواز، ترس از هواپیما و ترس از سفر هوایی است. آمار نشان می‌دهد سفر هوایی از دیگر انواع سفر امن‌تر است، ولی هنوز هم یکی از ترس‌های بسیار رایج‌ است.
خواندن کتاب هایی درمورد آداب معاشرت به ما کمک می‌کند تا رفتار صحیح با دیگران داشته و تاثیرگذاری خوبی هم بر روی دیگران داشته باشیم.
دیس‌لِکسیا یا نارساخوانی یک اختلال یادگیری در خواندن است. در این اختلال، طفل با وجود داشتن هوش کافی، توانایی یادگیری و موجودیت امکانات اجتماعی و اقتصادی، در خواندن مشکل دارد.
روان درمانی روان پویشی شیوه ای از روان درمانی است که بر نظریه ی روانکاوی بنا شده است. روان درمانی پویشی از اصول نظری روانکاوی بهره می گیرد تا چارچوبی منسجم برای فهم و فرمول بندی فرایند درمانی فراهم نماید.
بسیاری از ما هیچ خاطره‌ای از ۳ تا ۴ سال اولِ زندگی‌مان در ذهن نداریم. درواقع، ما خیلی کم از قبل از ۷ سالگی به یاد داریم و وقتی هم که با تلاش زیاد چیز‌هایی از نخستین روزهایمان به یاد می‌آوریم، هنوز مطمئن نیستیم که آیا این خاطرات محصول تجربه‌های واقعی خودمان هستند یا بعد از تماشای عکس‌های کودکی یا گوش دادن به روایت بزرگ‌تر‌ها در ذهن ما شکل گرفته‌اند.
یک متخصص روانشناسی در گفت وگو با پرسون عنوان کرد؛

سوگ ناتمام کرونا / افت تحصیلی و آموزشی در کمین نسل آینده

طبق آمار های رسمی این روزها نزدیک به 400 نفر جان شان را براثر ویروس نفس گیر کرونا از دست می دهند؛ گرچه این آمار مختص آن دسته از مبتلایانی است که تست آنها به این بیماری مثبت شده است و مرگ و میر را بیش از این میزان می دانند؛ اما این مرگ و میرها ترکش هایی را در آینده نزدیک به جامعه خواهد زد.
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که با هر بار رفتن روی وزنه ترازو از خودتان و اندام‏تان متنفر می‎شوید، این یعنی رابطه‏‎ای که با خودتان برقرار کرده‎‏اید خدشه‎دار شده است.
پرسون آموزش می دهد؛

چگونه شخصیت قوی داشته باشیم؟

بیشتر افراد ترجیح می‌دهند شخصیتی قوی از خود ارائه دهند و در برابر مشکلات و مسائل زندگی قدرتمند عمل کنند.
تاب‌آوری یعنی اینکه فرد بتواند قوام و سلامت روانشناسی خود را در مواجهه با سختی‌ها حفظ کند. این ظرفیت انسان می‌تواند باعث شود تا او پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار بگذرد و علی‌رغم قرار گرفتن در معرض تنش‌های شدید، شایستگی اجتماعی، تحصیلی و شغلی او ارتقا یابد.
برخی از افراد از شنیدن صداهایی مثل صدای جویدن غذا یا خوردن نوشیدنی یا زمزمه افراد دیگر آزار می‌بینند و شنیدن چنین اصواتی باعث برآشفته شدن آنها می‌شود. این اختلال که تقریباً در جهان شایع است میسوفونیا یا صدابیزاری نام دارد.
خود انگاره با مطالعه رفتار مصرف کننده مرتبط است زیرا این تصویر، الگوی های رفتاری خاصی را دیکته می کند. تصویری که فرد از خود دارد تاثیر خود را بر روی رفتار فرد نشان می دهد. پس تصور و پنداری که انسان از خود دارد بر رفتار مصرف کننده اثر گذار است.
سازمان آگهی های پرسون