نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه A&M تگزاس، طیف وسیعی از مزایای مصرف هل برای سلامتی، از جمله افزایش اشتها، کاهش چربی و کاهش التهاب را آشکار ساختهاند.
محققان بیمارستان بریگهام و زنان، در مطالعه جدید خود به بررسی ارتباط بین مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و ایجاد بیماری مزمن کبد و سرطان کبد پرداخته اند.
نتایج تحقیق دانشگاه ییل آمریکا اختلال شدید در واکنش به مواد مغذی را نشان میدهد، این تحقیق جدید بیان کرد که واکنش به مواد مغذی در میان افراد چاق کاهش یافته است و این واکنش مغز پس از کاهش وزن بهبود نمییابد.
استاد گروه انگلشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نسبت به شنا کردن با لنزهای تماسی هشدار داد و گفت: شنا با لنز طبی یا لنز رنگی به هیچ عنوان درست نیست، شما با این کار در واقع راه ورود انواع باکتریها را به چشم خود باز میکنید.
برای مدیریت و درمان همه بیماریها شما باید اطلاعات کافی راجع به آن بیماری داشته باشید، دیابت هم جزو بیماریهایی است که با داشتن آگاهی میتوانید آن را کنترل کنید.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: هیچکدام از انواع جگر ویژگیهای خاص بهتری نسبت به دیگری ارائه نمیدهند با این حال، جگر گوسفند کمی مغذیتر است و چربی بیشتری نیز دارد.
متخصص قلب و عروق، درباره اهمیت سلامت قلب و عروق در برنامه «ساختمان پزشکان» رادیو جوان عنوان کرد: عواملی مانند تغذیه، فعالیت بدنی و سبک زندگی بر سلامت قلب و عروق تأثیر گذارند. همچنین، وجود افرادی در کنار ما که ممکن است در معرض خطر قلبی عروقی باشند، نیز میتواند به نجات ما در مواقع ضروری کمک کند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با توجه به پیگیری مستمر وزیر بهداشت، معاونت آموزشی وزارت بهداشت و ریاستجمهوری در زمینه فراخوانهای آتی، اظهار کرد: پیشبینی میشود ۳۰۰۰ فراخوان جدید در دستور کار قرار گیرد.