پنجشنبه شب شانزدهمین روز از اردیبهشت ماه یکهزار و چهارصد مصادف با ۲۳ مین روز از ماه مبارک رمضان شاهد برگزاری مراسم افطاری به مناسبت شروع رسمی فعالیت کلینیکرسانه بودیم.
نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیات نظارت بر مطبوعات و خبرگزاریها، برای واکسیناسیون سریع خبرنگاران به وزیر بهداشت و رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا نامه نوشت.
زهرا سعیدی، نماینده سابق مجلس در نشست با اصحاب رسانه:
ملاحظات روانشناختی را در پیگیری اخبار و اطلاعات مربوط به بحران کرونا رعایت کنیم. برای مثال، کمتر اخبار را چک کنیم؛ خواندن اخبار یک یا دو بار در روز استرس کمتری دارد تا اینکه تمام طول روز اخبار را ببینید یا بشنوید. اخبار را از منابع معتبر و علمی دریافت کنیم و از باور مطالب غیرموثق، بدون منبع و شبهعلمی بپرهیزیم.
آیا جریمه سنگین رسانههای داخلی که اخبار رسانههای دشمن را منتشر کنند، منجر به این نمیشود که دهان ما مقابل حرفهای طرف مقابل بسته باشد؟ آیا با تحریم رسانههای مذکور، دسترسی مردم به اخبار این رسانهها قطع میشود؟ به نظر نمایندگان، دقیقا کدام رسانههای خارجی در تشدید تحریمها علیه ایران موثر هستند؟
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار پیامی روز خلیج فارس را تبریک گفت و اظهار کرد: روز ملی خلیج فارس امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است؛ تمدنی که بر شالوده مستحکم فرهنگ و هنر بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس آن غیرقابل انکارترین سند هویتی در جهان باشد.
رئیس اولین جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد گفت: این جشنواره با هدف بهره گیری از ظرفیت رسانه ها در راستای تببین فعالیت های دستگاه قضا استان به ویژه مردمی کردن دستگاه قضا در دستور کار قرار گرفت.
نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات راهکارهای رفع ایراد هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین به درج آگهی های دولتی در مطبوعات را تشریح و اعلام کرد این راهکارها به معاونت حقوقی رییس جمهور ارسال شده است.
اتاقهای کلابهاوس فقط برای هشت هزار کاربر گنجایش دارند. برخلاف دیگر شبکههای اجتماعی که به گسترشپذیری تشویق میکنند در اینجا با محدودیت روبهرو هستیم، چنین محدودیتی در گفتوگو میتواند سبب شود که برندها به ایجاد اتاقهای خصوصی برای افزایش ارتباط با ذینفعان خودشان بیشتر از بودن در صحنه شبکههای اجتماعی توجه کنند که پیدا کردن سازوکاری برای آن میتواند سودمند باشد.
مطلب حاضر، با توجه به شواهد و قراین موجود، ناظر بر ظهور پدیده ای در روابط عمومی های کشور است که منجر به برخوردهای جاهلانه و غیر اخلاقی با متخصصان و مدیران فرهیخته روابط عمومی در برخی سازمان ها و وزارتخانه ها و برکناری آنها، علیرغم دستاوردهای مهم و اساسی شان در این حوزه حساس است.