این گزارشی معمولی نیست؛ گزارشی است که در آن خبری از نظر کارشناس و مسئول نخواهد بود و این همان چیزی است که کشاورزان از ما خواستند. از ما خواستند حرفشان را بشنویم، از ما خواستند حمایتشان کنیم، از ما خواستند گوش کنیم نه که بگوییم.
رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام گفت: بره ماده ایرانی که هنوز زایش نداشته برای اعراب بسیار خوشایند است از اینرو برخی کشورها چوپانان ایرانی را استخدام میکنند تا کیفیت خود را به تولید ایرانی نزدیک کنند.
دبیر کل اتاق اصناف ایران گفت: سیستماتیک شدن فرایند توزیع مرغ منجمد و تخم مرغ مزایایی از جمله افزایش سرعت توزیع و دسترسی مصرف کننده، کاهش قیمت برای مصرف کننده، افزایش نظارت و ترغیب واحدهای صنفی به توزیع این اقلام خواهد داشت.
«مرا گفتند که اگر محراب این مسجد را نقش کنی صد من خرما به تو دهیم و صد من خرما نزدیک ایشان ملکی بود، چه تا من آنجا بودم از عرب لشکری به آنجا آمد و از ایشان پانصد من خرما خواست قبول نکردند و جنگ کردند. ده تن از اهل حصار کشته شد و هزار نخل بریدند و ایشان ده من خرما ندادند»؛ بخشی از سفرنامه ناصرخسرو است که اهمیت خرما نزد عرب را نشان میدهد که برای 500 من خرما جنگ میکنند.
رییس اتحادیه بارفروشان خاطر نشان کرد: دلالان سیبزمینی را در انبارهای همدان، کرمانشاه و اردبیل دپو کردند و عرضه این محصول را به یک سوم رساندند در نتیجه قیمت سیبزمینی در میدان ترهبار به 8 هزار رسید.
گرچه بعد از اعلام خبر آلودگی ۵۰۰۰ تن ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین، برخی دستگاهها از جمله وزارت جهاد این موضوع را تائید نکرده و ترجیح را بر پاسخ مبهم گذاشتند، ولی گزارش اعلام شده گمرک ایران به وزارت اقتصاد ضمن تائید آلودگی این ذرتها نشان میدهد که از حداقل یکسال پیش این آلودگی رسما از سوی سازمان ملی استاندارد تائید شده است.
اولین بار نیست که کشاورزان حق آبهدار اصفهانی به خشکی زایندهرود و نبود آب معترضاند. اعتراض آنها سابقهای10ساله دارد. بارشهای اندک در سال آبی گذشته و ذخیره محدود سد زایندهرود، اوضاعواحوال بدی را رقمزده است. در طول سالهای گذشته بارها کارشناسان از لزوم برنامهریزی واقعبینانه برای تخصیص منابع آب و جلوگیری از شکلگیری بحرانهای منطقهای بر سر آب تأکید کرده بودند.
رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران با اشاره به گرانی مقطعی گوجه فرنگی در بازار، گفت: با عرضه انبوه محصول از جنوب طی ۲۰ تا ۳۰ روز آینده بازار به تعادل می رسد.
انتشار تصاویر قطع درختان تنومند نخل به مقصد کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، واکنشهای بسیاری را در شبکههای اجتماعی برانگیخته است و میان اتفاقات ریز و درشت روزانه، این خبر توجه افکار عمومی را به سمت خود جلب کرده و اظهارات نمایندگان مجلس و کنشگران محیط زیست سبب شده، تب این موضوع فروکش نکند.
خیمهای بزرگ افراشته در کنار پل خواجو و بادی که گرد از زمین بلند میکند با جمعیتی از کشاورزانی که میگویند آب بر آنها بسته شده و دور خیمه حلقه زدهاند و نیروهای انتظامی که گرد کشاورزان حلقه زدهاند؛ ترکیبی بدیع که به نظر میرسد برای روایتی مدرن از وقایع دینی طراحی شده تا آنطور که خود کشاورزان معترض میگویند، مظلومیتشان را به تصویر بکشد
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ضمن اعلام این موضوع که کاهش ۱۰ درصدی قیمت سه محصول پرمصرف لبنی در مقیاس ملی به علتعدم همراهی شبکه فروشگاهی امکانپذیر نشده است از مسئولان درخواست کرد که امکان توزیع مستقیم سه قلم کالای لبنی و یا قرار دادن در سبد معیشت کالا را فراهم و وزارت صمت شبکه عرضه مستقیم کالا را به انجمن صنایع لبنی معرفی کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: میزان تولید زعفران در کشور حدود ۴۰۰ تن است و از آنجایی که این محصول بیشتر جنبه گیاهی دارد در داخل کشور مصرف زیادی نداشته و قسمت اعظم آن صادر میشود.
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار مقرر شد قیمت ۲۰ کالای اساسی ظرف ۲۴ ساعت آینده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با همکاری سایر نهادهای مرتبط محاسبه شود.