حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

دکتر امانی شلمزاری در جلسه کارگروه تخصصی شعب حقوقی در ارتباط با قانون جدید شوراهای حل اختلاف گفت: قضات محترم شعب حقوقی پیرامون اشکالات این قانون به بحث و بررسی پرداختند و مقرر شد نواقص و اشکالات موجود احصا و با تهیه گزارش، آن را به محضر ریاست محترم قوه قضائیه اعلام نمایند.
نسیم مقصودلو خواهر تتلو در یک استوری تند به خبر آزادی برادرش با وثیقه واکنش تندی نشان داد که در ادامه می بینید.
فرمانده پلیس راه کندوان از سقوط چندین مورد سنگ از ارتفاعات محدوده کف هزار چم خبر داد.
مقام قضایی از متهم خواست تا حقیقت را بگوید که زن جوان باز هم مدعی شد که او قرص را نداده است. پاسخی که تبدیل به سؤال بعدی شد و قاضی صفری پرسید در لحظه حادثه به‌غیراز او و کودک هیچ‌کس دیگری در منزل نبوده است، باید یک نفر قرص را به کودک داده باشد که متهم سکوت کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: وقتی مقام قضایی، پرونده‌ای را با قید دستور مشخص و دقیق به ضابط ارجاع می‌دهد، پیگیری‌های لازم را به عمل آورد که ضابط در وقت مقتضی، اقدامات لازم را در قبال آن پرونده ترتیب دهد و در این امر هیچگونه تأخیر و تعللی وجود نداشته باشد.
شورای نگهبان نسبت به اصلاحات انجام شده در لایحه عفاف و حجاب اعلام نظر کرد و اکثر اصلاحات از جمله تعریف بدپوششی، میزان جزای نقدی کشف حجاب، جزای نقدی کشف حجاب سلبریتی ها با توجه به دارایی آنها مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت.
یک زن جوان که در یکی از شبکه‌های اجتماعی با هدف اختلاف‌افکنی بین یک زوج، برایشان مزاحمت ایجاد کرده بود، دستگیر شد.
این تناقضات و رفتارهای ریاکارانه سران کشورهای غربی‌ها در بحث حقوق بشر عیان‌تر از آن است که نتوان آن را دید. کشورهایی که وقتی پای سرکوب معترضان، یا تضییع حقوق زندانیان و نقض حقوق گروه‌های اقلیت می‌رسد خود کارنامه‌ای سیاه دارند و به نوعی با رفتار خود می‌گویند که از دید آنها «هر بشری، حقوق ندارد».
در حالی موضوع تبرئه شدن محمد امامی، متهم به اخلال در نظام اقتصادی کشور مطرح شده که وی در حال حاضر در زندان است و در حکم عنوان اتهامی اصلی او که به موجب آن به ۲۰ سال حبس محکوم شده هیچ تغییری رخ نداده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه کیش گفت: اخطار پلمب برای پنج رستوران در کیش به دلیل تخلفات صنفی صادر شد و به زودی حکم پلمب اجرا می‌شود.
طبق شنیده‌های موجود، دو نفر از شاکیان تتلو خانواده ۲ دختر ایرانی هستند که در ترکیه با تشویق و ترغیب تتلو اقدام به خودکشی کرده اند.
سازمان آگهی های پرسون