حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

سرهنگ اسماعیل زراعتیان چهارشنبه در این باره اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در یکی از محله‌های شیراز، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

شخنگوی قوه قضاییه گفت: پویشی تحت عنوان نه به تصادف راه اندازی شده است که باید آن را جدی بگیریم چرا که متاسفانه در پایان سال به دلیل مسافرت‌هایی که هموطنان ما به اقصی نقاط کشور دارند بحث تصادفات پررنگ می‌شود و جان مردم به خطر می‌افتد.
بارانی بودن هوا و لغزندگی مسیر احتمال بروز خطر در هنگام رانندگی را افزایش می‌دهد، بنابراین باید به برخی نکات هنگام رانندگی در هوای بارانی توجه کنید.
بر اساس ممنوعیت تردد انواع وسایل نقلیه در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه، از ساعت ۱۴ محدودیت تردد به مقصد چالوس از ابتدای آزادراه تهران - شمال اعمال شده و از ساعت ۱۵ از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محور به طور کامل مسدود خواهد شد.
رئیس مرکز فوریت‌های پلیس فتا فراجا با انتشار خبر دستگیری عامل انتشار کلیپ کودک آزاری در فضای مجازی در همان لحظات اولیه تصریح کرد: انتشار هرگونه تصاویر و مضامین کودک آزاری که باعث تشویش اذهان عمومی شود جرم تلقی شده و پلیس فتا با خاطیان برابر قانون رفتار خواهد کرد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در مورد آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین باتوجه به قطعی شدن حکم در ۱۸ اسفند پرونده به اجرای احکام ارسال شده و با توجه به حجیم بودن پرونده در حال اقدام است. گزارش نهایی خدمت مردم عرض خواهد شد.
دادستان کل کشور گفت: نظارت الکترونیکی و هوشمند برای کنترل سارقان حرفه‌ای ضروری است. برخی از مصوبات و بخشنامه‌ها در این زمینه نیاز به اصلاح دارند و امکان به‌روزرسانی برای آنها وجود دارد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از امشب ۴ در بهشت زهرا باز است تا در پنجشنبه و جمعه آخر سال، میزان ترافیک کاهش یابد.

حمید میرزاده استاد دانشگاه در یادداشتی نوشت:

پویش نه به تصادف

همه به «پویش نه به تصادف» بپیوندیم و برای جان عزیزان‌مان ارزش قائل باشیم و از هم مراقبت و مواظبت کنیم. امید است سال آینده، شیرینی سفر‌های نوروزی بر کام ایرانیان تلخ  نشود.
تصادفات زنجیره‌ای یکی از خطرناک‌ترین حوادث جاده‌ای هستند که اغلب در کسری از ثانیه رخ می‌دهند. در یک لحظه، خودروی جلویی ناگهان ترمز می‌کند، و خودروهای پشت سر بدون فرصت کافی برای واکنش، به یکدیگر برخورد می‌کنند. این سناریو، عامل حدود 30 درصد تصادفات بزرگراهی است و می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری داشته باشد.
سازمان آگهی های پرسون