حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از کشف محموله‌ای شامل گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی قاچاق به ارزش ۳۲۰ میلیارد ریال در شهرستان شهریار خبر داد و گفت در این پرونده یک متهم دستگیر شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان:

حمله به کنارک تلفات و خسارتی نداشت

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به حمله به شهرستان کنارک، اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه خسارت یا تلفات ناشی از این حمله گزارش نشده است.
فرمانده انتظامی سمیرم از کشف و ضبط ۲۰ کیلوگرم حشیش در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و گفت این محموله از یک دستگاه وانت نیسان کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی از کشف ۳.۵ کیلوگرم هروئین و ۵۰۰ گرم شیشه در دو عملیات جداگانه در تبریز خبر داد و گفت سه متهم در این رابطه دستگیر شدند.
دادستان کل کشور، هوشمندسازی خدمات قضایی را از اولویت‌های دستگاه قضا دانست و اظهار کرد اجرای بیمه قضایی ضمن کاهش هزینه‌های دادرسی و حق‌الوکاله، به افزایش آرامش و امنیت روانی جامعه کمک خواهد کرد.
با برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، سرهنگ اصغر خدایی از کارآگاهان باسابقه این پلیس تخصصی، به عنوان رئیس جدید پلیس آگاهی پایتخت منصوب شد.
پلیس به زائران اربعین توصیه کرد پیش از آغاز سفر، اعتبار گذرنامه زیارتی خود را بررسی کنند؛ چراکه برای خروج از کشور، این گذرنامه نیز مانند گذرنامه بین‌المللی باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
رئیس قوه قضائیه در دیدار با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با تأکید بر نقش محوری این ستاد در مقابله با اعتیاد و جرائم مرتبط، سه محور مهم شامل توجه به اشتغال، تقویت نقش خانواده در پیشگیری و ارزیابی دقیق نتایج برنامه‌ها را مورد تأکید قرار داد.
پلیس فتا با هشدار نسبت به افزایش پیام‌های جعلی درخواست پول از حساب‌های کاربری آشنایان، از شهروندان خواست پیش از هرگونه انتقال وجه، صحت درخواست را از طریق تماس مستقیم با فرد ارسال‌کننده بررسی کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان نائین از کشف بیش از ۳۴ کیلوگرم تریاک در جریان عملیات کنترل محورهای مواصلاتی و توقیف یک دستگاه کامیون خبر داد.
پلیس اطلاعات تهران اعلام کرد فردی که با فعالیت در فضای مجازی اقدام به انتشار محتوای کذب و تبلیغی علیه امنیت روانی جامعه می‌کرد، دستگیر و تجهیزات دیجیتال وی برای بررسی توقیف شده است.
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر:

فروش داروهای ترک اعتیاد در عطاری‌ها جرم است

مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با هشدار نسبت به عرضه داروهای درمان اعتیاد در عطاری‌ها، تاکید کرد این مراکز هیچ‌گونه مجوزی برای فروش این داروها یا درمان بیماران مبتلا به اعتیاد ندارند و در صورت تخلف، مطابق قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد. وی همچنین نسبت به خطر اوردوز و سوءاستفاده از این داروها در بازار آزاد هشدار داد.
رئیس دیوان عالی کشور با تأکید بر جایگاه قضاوت در نظام اسلامی، گفت قاضی تراز انقلاب اسلامی باید تنها رضایت خداوند و اجرای قانون را ملاک تصمیم‌گیری قرار دهد و در مسیر عدالت استوار بماند.
سازمان آگهی های پُرسون