حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، از افزایش محسوس حجم سفرهای شهری و شکل‌گیری ترافیک سنگین در کلانشهرها خبر داد و بر ضرورت همراهی والدین، رانندگان و دانش‌آموزان برای تأمین ایمنی و روان‌سازی ترددها تأکید کرد.
از ارز ترجیحی تا رشوه بانکی

چگونه پول‌های دبش به ویلا تبدیل شد؟

قوه قضائیه روز گذشته اعلام کرد یک ویلای 8‌هزار متری متعلق به اکبر رحیمی درآباد متهم ردیف اول پرونده چای دبش که قیمت اولیه آن 4 هزار میلیارد تومان اعلام شد، به نفع دولت ضبط شده است. نکته جالب گزارش قوه قضائیه، این بخش است که رحیمی درآباد این ملک را وسط رسیدگی قضایی به پرونده به نام یکی از کارمندان خود کرده بود.
مقامات رسمی، هویت زندانی زن مورد ادعای رسانه‌های معاند را فاش کردند. این فرد که پس از عفو آزاد شده بود، به اتهام انجام عملیات خرابکارانه و آتش‌سوزی برای گروهک منافقین دوباره بازداشت شده است.
فرمانده انتظامی استان قزوین خبر داد؛

پایان سه سال فرار متهم ۱۵۰ میلیاردی در قزوین

سردار محمدقاسم طرهانی فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری فردی خبر داد که با وعده‌های مختلف از جمله واردات خودرو، ساخت مسکن و ساخت سوله، بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال از ۱۵ شهروند کلاهبرداری کرده و به مدت سه سال متواری بود.
شهرام لاسمی، هنرمند شناخته‌شده کشورمان، امروز به دلیل سکته قلبی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد. محمد مسلمی با اعلام این خبر گفت: او فردا مراحل درمانی خود را طی کرده و تحت آنژیوگرافی قرار خواهد گرفت.
ویدئوهایی از یک تصادف عجیب در روستای جوکندان تالش منتشر شده که نشان می‌دهد یک خودروی پژو پارس پس از انحراف از مسیر، به شکلی باورنکردنی در نزدیکی تابلوی ورودی روستا فرود آمده است. این حادثه روز جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ رخ داده است.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با تأکید بر لزوم نگاه همه‌جانبه و آینده‌نگرانه به مدیریت شهری، اعلام کرد تمامی فعالیت‌های توسعه‌ای و عمرانی باید با رعایت قوانین و داشتن پیوست محیط زیستی اجرا شوند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت:فردی که مرتکب سرقت مقرون به آزار و اسید پاشی در یکی از محله‌های شهر اراک شده بود به ۳۰ سال حبس درجه یک بابت جرم اسید پاشی به همراه ۱۰ سال حبس بابت سرقت مقرون به آزار، قصاص، شلاق، پرداخت دیه و رد مال محکوم شد.
پلیس شاهرود یک جوان ۲۰ ساله را که قصد سرقت کابل‌های مخابراتی داشت، دستگیر کرد. متهم در بازجویی به ۱۳ فقره سرقت سیم و کابل اعتراف کرده و دارای سوابق متعدد کیفری است. پلیس سمنان اعلام کرد گشت‌های هدفمند در شهرستان‌ها برای مقابله با سرقت‌ها فعال هستند.
سازمان آگهی های پُرسون