رفاهی

مهمترین اخبار معیشتی و رفاهی جامعه در سرویس رفاهی پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

دکتر علیرضا مهرعلیان، پزشک جهادگر در گفتگو با پُرسون قزوین مطرح کرد؛

لبخند رایگان برای محرومان رازمیان ؛ 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال خدمات دندانپزشکی ارائه شد

دکتر علیرضا مهرعلیان، پزشک جهادگر، از ارائه نزدیک به 3 میلیارد و پانصد میلیون ریال خدمات دندانپزشکی رایگان به محرومان در مرکز خدمات جامع سلامت شهر رازمیان خبر داد. این خدمات ویژه، با هدف کاهش محرومیت و بازگرداندن لبخند واقعی به دهک‌های یک و دو جامعه ارائه شده است.
جلسه شورای ترافیک شهرستان خرمشهر روز شنبه به ریاست شاهین هاشمی، فرماندار ویژه شهرستان، برگزار شد و در آن موضوعاتی مانند مقاوم‌سازی پل قدیم، ساماندهی نقاط حادثه‌خیز، نصب دوربین‌های پایش تصویری و تکمیل پل شهدای اروند بررسی شد.
مدیرکل پست استان گیلان در گفتگو با پُرسون مطرح کرد:

جی‌نف؛ سامانه‌ای که ایران را به‌صورت دیجیتال بازتعریف می‌کند+فیلم

با اجرای پروژه ملی «جی‌نف» (G-NAF)، ایران گام مهمی در جهت استانداردسازی نشانی‌های مکانی و ارتقای خدمات الکترونیکی برداشته است؛ طرحی که به گفته کارشناسان، با اتصال داده‌های مکانی به داده‌های سازمانی، مسیر تصمیم‌گیری‌های دقیق، شفاف و هدفمند را هموار می‌کند.
فرماندار ویژه شهرستان ری از آغاز ساخت 44 مدرسه جدید در این شهرستان خبر داد و تأکید کرد که این اقدام در راستای تحقق عدالت آموزشی در مناطق مختلف انجام می‌شود.
موالی زاده استاندار خوزستان گفت: با هدف توسعه زیرساخت‌ها، تثبیت جمعیت و رونق اقتصادی در مناطق روستایی خوزستان، ۵۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی روستاهای خوزستان اختصاص یافت و وام ۴۰۰ میلیونی ساخت مسکن روستایی با شرایط آسان در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، پرداخت ۱۸۵ هزار میلیارد تومان مطالبات این سازمان توسط دولت را تصویب کرد. این مبلغ شامل ۷۰ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی و ۱۱۵ هزار میلیارد تومان سهام و اموال است و فرآیند پرداخت معوقات بازنشستگان و مراکز درمانی از هفته آینده آغاز خواهد شد.
مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد که سرپرستان خانوارهای دهک اول تا هفتم تا پایان آبان ماه ۱۴۰۴ فرصت دارند از شارژ مرحله چهارم برای خرید ۱۲ قلم کالای اساسی استفاده کنند. وی افزود که تاکنون ۱۴ میلیون و ۸۳۸ هزار و ۹۲۴ خانوار از مانده شارژ خود استفاده کرده‌اند و خرید اقلام آن‌ها به صفر رسیده است.
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش توسعه حمایت‌های اجتماعی از کودکان با تشریح برنامه‌های جدید دولت گفت: با تکیه بر ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و فناوری‌های نوین، مسیر تازه‌ای برای حمایت همه‌جانبه از کودکان به‌ویژه در زمینه تحصیل و درمان ترسیم شده است.
با توجه به قیمت بالای گوشی آیفون، بسیار مهم است که بدانیم موقع خرید آیفون به چه نکاتی توجه کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم. فرقی نمی کند که قصد خرید نقدی داشته باشید یا به دنبال گزینه هایی مثل خرید گوشی آیفون قسطی در مشهد یا سایر شهرها باشید.
استاندار اصفهان خبر داد؛

اصفهان پنج‌شنبه‌ها تعطیل نشد!

استاندار اصفهان تأکید کرد: تصمیم شورای اداری برای روزهای پنج‌شنبه، «دورکاری» است، نه «تعطیلی رسمی»، تا چرخه اقتصادی و صنعتی استان حفظ شود.
بانک صادرات ایران با تأکید بر مسئولیت اجتماعی و نقش‌آفرینی در تقویت بنیان خانواده، تنها در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۳ هزار وام فرزندآوری پرداخت کرده است؛ اقدامی که همسو با قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» ارزیابی می‌شود.
سعید وزیری‌نژاد، شهردار آبیک گفت: در ارتقای کیفیت عبور و مرور، افزایش ایمنی و پاسخ به درخواست‌های مردمی، عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت در سطح شهر با مساحت بیش از ۱۲۰ هزار مترمربع اجرا شد.
محمد نصیری، دبیر ستاد انتخابات استان قزوین خبر داد:

برای اولین بار در کشور اتاق خبر در استانداری قزوین ایجاد می‌شود

محمد نصیری، دبیر ستاد انتخابات استان قزوین، در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه قزوین، از راه‌اندازی اتاق خبر دفتر سیاسی استانداری خبر داد؛ ابتکاری که برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و هدف آن، ایجاد بستری برای ارتباط مستقیم مدیران استان با اصحاب رسانه و تشریح اقدامات دولت است.
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴، با همکاری بانک رفاه کارگران، ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران پرداخت خواهد شد. سقف تسهیلات نسبت به سال قبل از ۳۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
به دستور فرماندار شهرستان رشت، به دنبال سیل اخیر صورت می‌گیرد:

دیواره‌های حفاظتی در نقاط حادثه‌خیز روستاها احداث می شود

فرماندار شهرستان رشت با تأکید بر ضرورت پیشگیری از خسارت‌های ناشی از بارندگی‌های شدید، از تسریع در روند احداث دیواره‌های حفاظتی در نقاط حادثه‌خیز روستاهای پیرامونی این شهرستان خبر داد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین خبر داد؛

«دهکده‌های توانمند» در راهند/ سرمایه‌گذاری یعنی زنان روستایی را توانمند کنیم

مریم بیدخام از طراحی پایلوت «دهکده‌های توانمند» با محوریت مدارس شبانه‌روزی دختران خبر داد و گفت: این مدارس ظرفیت مناسبی برای آموزش و توانمندسازی دختران دارند. همچنین ایجاد «شورای مشورتی زنان روستایی و عشایری» در شهرستان‌ها برای انتقال مطالبات و تسهیل ارتباط با مرکز استان در دستور کار قرار دارد.
نماینده آستانه اشرفیه با تأکید بر اجرای برنامه هفتم، گفت که افزایش سالانه فضای سکونتگاه‌ها در روستاها و شهرهای کوچک ضروری است و هشدار داد که انحلال سازمان چای، خسارات جدی به صنعت و باغات کشور وارد کرده است.
شهریار کشاورز شاهباز سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین در مراسم تجلیل از آتش‌نشانان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی گفت: با اجرای ممیزی ایمنی بیش از هزار واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی قزوین، گام مهمی در مسیر پیشگیری از حوادث و ارتقای پدافند غیرعامل برداشته شد؛ اقدامی که در کنار ایجاد ایستگاه‌های آتش‌نشانی و تجهیز خودروها و شیرهای آتش‌نشانی، واحدهای صنعتی استان را در برابر بحران‌ها مقاوم‌تر کرده است.
رئیس آتش‌نشانی گلبهار در مراسم ۷ مهر روز آتش نشانی و ایمنی مطرح کرد:

هنوز لایحه شهید خواندن آتش‌نشانان در مجلس معلق است

همزمان با هفتم مهرماه، روز ملی آتش‌نشان، مراسمی با حضور امام جمعه گلبهار، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، فرمانده بسیج سپاه، رئیس آتش‌نشانی و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد. در این مراسم علاوه بر تقدیر از آتش‌نشانان، بر ضرورت رفع کمبودهای تجهیزاتی و تهیه نردبان بلندمرتبه برای ایمنی ساختمان‌های مرتفع تأکید گردید
جشنواره بزرگ تفریح و تخفیف شهروند تا ۱۵ مهر ادامه دارد:

خانواده‌ها با کودکان در جشنواره فروشگاه شهروند؛ ترکیب خرید، سرگرمی و جایزه/ تصاویر

جشنواره «تفریح و تخفیف» فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند با ارائه بیش از ۱۰ هزار قلم کالای تخفیف‌دار، ویژه‌برنامه‌های شاد کودکانه و قرعه‌کشی جوایز، حال و هوایی پرنشاط برای خانواده‌ها در آستانه ماه مهر رقم زده و تا ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت.
در نشست تخصصی و با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح شد:

با اجرای پروژه ریلی زمان سفر مشهد ـ گلبهار به ۲۴ دقیقه کاهش می یابد

در نشست تخصصی مسکن و راه، بر لزوم اولویت‌بندی طرح‌های عمرانی و تسریع در تکمیل پروژه قطار حومه‌ای مشهد ـ گلبهار ـ چناران تأکید شد؛ طرحی که با تکمیل آن، زمان سفر میان این دو شهر از یک ساعت و نیم به کمتر از نیم ساعت کاهش می‌یابد.
امشب در نشستی با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و غلامرضا صالحی، رئیس بنیاد مسکن کشور، آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و مسکن در استان بررسی شد و دو طرف بر لزوم بازنگری در سیاست‌های توسعه‌ای و حمایت از اقشار کم‌درآمد برای حفظ جمعیت در روستاها تأکید کردند.
صباغ مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران خبر داد:

تحقق کامل پروژه‌های مصوب و غیرمصوب مترو در ۵ ماهه نخست سال

شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران با تحقق ۱۱۴ درصدی پروژه‌ها در ۵ ماهه نخست امسال، موفق شد جایگاه نخست را در میان شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه معاونت حمل‌ونقل و ترافیک به دست آورد؛ دستاوردی که مدیرعامل این شرکت آن را نتیجه هم‌افزایی، اراده جدی و برنامه‌ریزی دقیق دانست.
سازمان آگهی های پُرسون