رفاهی

مهمترین اخبار معیشتی و رفاهی جامعه در سرویس رفاهی پرسون بخوانید.

شهردار شیراز از فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در بلوار کریم خان زند شیراز و خیابان‌های فرعی که دلیل ایجاد ترافیک شدید در این محدوده هستند خبر داد و بر کنترل و ساماندهی ترافیک تاکید کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در دیدار با فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: شهرداری شیراز ۳ درصد از بودجه سالانه خود را به محرومیت‌زدایی اختصاص داده است، جهاد تبیین باید با روش‌های نوین و به کمک سپاه در سطح محله‌ها انجام شود.
به مناسبت ایام‌ الله دهه مبارک فجر در مراسمی 6 پروژه ارتباطی در بیله‌سوار (مغان) افتتاح شد که با بهره‌برداری از آن ها اهالی ۹ روستای این شهرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند.
نشست خبری رییس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛

افتتاح هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی در ایام دهه فجر/ وجود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور

رییس سازمان بهزیستی کشور از افتتاح ۸۰۵۳ پروژه در حوزه مسکن و اشتغال و ۹۱ پروژه در حوزه توانبخشی و اجتماعی به ارزش ۴۰۲۰ میلیارد تومان در دهه فجر خبر داد.
3 پروژه جدید بهداشتی و درمانی در شیراز با حضور استاندار فارس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بهره‌برداری رسید و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بهره‌برداری از30 پروژه جدید تا پایان امسال خبر داد.
طرح کالابرگ طبق نظر مجلس و برنامه هفتم توسعه، مشابه شیوه اجرایی دولت سیزدهم خواهد بود، به‌ طوری‌که مشمولان در صورت اختصاص بخشی از یارانه نقدی خود برای خرید اقلام کالابرگ، یارانه تشویقی دریافت می‌کنند.
حقوق این ماه بازنشستگان نیروهای مسلح اندکی افزایش داشت که عده‌ای این افزایش قیمت را به پای تحقق وعده‌ی صندوق نیروهای مسلح برای افزایش مبلغ متناسب‌سازی به بیش از یک میلیون تومان گذاشتند که این موضوع صحت نداشت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سامانه ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی) از اول امسال تاکنون نزدیک به ۲۷۲ هزار تماس مبتنی بر مداخلات حرفه‌ای را به ثبت رسانده است گفت: در سامانه تصمیم سالانه ۱۸۶ هزار زوج درخواست خود را ثبت می‌کنند که با مداخلات حرفه‌ای نزدیک به ۲۲ درصد از درخواست متقاضیان طلاق توافقی، به سازش منجر شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران گفت: سهمیه تسهیلات اختصاص یافته به اشتغال این نهاد توسط بانک‌های عامل در سال جاری هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان بود که از این میزان تاکنون ۸۳۳ میلیارد تومان پرداخت شده است.
مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس از اصلاح و توسعه بالغ بر 627 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در شهرها و روستاهای استان و مدیریت تنش آبی طی 10 ماه گذشته سال جاری خبر داد.
در حالی افزایش مدت زمان پرداخت «وام ازدواج» و ایجاد صف‌های طولانی پشت‌نوبتی‌های آن، گلایه بسیاری از متقاضیان را پیش از این به همراه داشت اما براساس جدیدترین گزارشات «از ابتدای سال جاری تا اواخر دی ماه (۲۵ دی)، مجموع مبلغ پرداختی برای وام ازدواج از سوی دولت با رشدی ۳۳ درصدی همراه بوده است».
سازمان آگهی های پرسون