شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

به منظور بازدید از خانه‌های ارزشمند تاریخی در محله عودلاجان صورت گرفت:

اولین تور گردشگری و عکاسی با دوچرخه در قلب طهران

شهردار منطقه 12 از برگزاری اولین تور گردشگری و عکاسی با دوچرخه، به منظور بازدید از خانه‌های ارزشمند تاریخی در محله عودلاجان خبر داد.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران از رایگان شدن هزینه مراجعه اول معاینه فنی تاکسی‌ها در پنج مرکز خبر داد و اعلام کرد: از ابتدای امسال هزینه مراجعه اول معاینه فنی تاکسی‌های شهر تهران به پنج مرکز معاینه فنی بیهقی، شقایق، دماوند، چمران، نیایش رایگان است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی از مردم برای همکاری و همراهی با پلیس در روز طبیعت تقدیر و تشکر کرد و گفت: نوروز امسال برای نخستین بار بیش از ۱۰۰ خودرو با استفاده از پهپادها اعمال قانون شدند.
مدیر واحد ساماندهی طرح‌ها و محدوده‌های ترافیکی شهرداری تهران اعلام کرد: از شنبه ۱۴ فروردین طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا از ۸:۳۰ تا ۱۶ اجرا می‌شود و رانندگان یک‌بار خروج رایگان از ۱۴:۳۰ خواهند داشت.
سرهنگ قدمی رئیس پلیس راه مازندران، با بیان اینکه یک میلیون و 250 هزار خودرو از ابتدای طرح نوروزی از 25 اسفند تاکنون وارد مازندران شده اند، گفت: یک میلیون و 100 هزار دستگاه خودرو هم تاکنون از استان خارج شده اند.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور:

ترافیک در جاده کرج-چالوس/ ۲ محور مسدود هستند

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: شاهد ترافیک نیمه سنگین در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس (گرماب، نساء، سه راهی دیزین، دهانه جنوبی تونل کندوان، سیاه بیشه) هستیم.
یادداشت/ فروشندگان خداپرستی که نان به نرخ روز می خرند و به قیمت دیروز می فروشند. آنان بی ادعا هستند چرا که متاع ناچیز دنیا را با متاع ارزشمند آخرت معامله میکنند.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: میزان سفرهای بین شهری نسبت به نوروز سال گذشته ۳۸ درصد افزایش یافته است.
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا مسافرت در سه روز قبل از سال جدید به بهانه جریمه نشدن را شایعه خواند و گفت: محدودیت‌های هوشمند بر اساس رنگ بندی شهر‌ها، تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت و طرح جدیدی برای این تعطیلات تدوین نشده است.
در جلسه ستاد خادم منتظر در منطقه 12 پایتخت تشریح شد:

فعالیت‌های داوطلبانه شهری تقویت و متمرکز می‌شود

شهردار منطقه 12 از برپایی ستاد خادم منتظر در این منطقه به منظور تقویت و تمرکز فعالیت‌های داوطلبانه شهری و اقدامات خیرخواهانه خبر داد.
شوتی سوار پدیده ای تلخ و خطرناک است که چند سالیست جان جوانان بیکار لرستانی را به بازی گرفته است.
سازمان آگهی های پُرسون