در حالی که سرعت واکسیناسیون علیه پاندمی کووید ۱۹ در کشور کاهش یافته و به زیر یک میلیون دوز تزریق در روز رسیده است، متاسفانه تعداد شهرهای قرمز کرونایی رو به افزایش است.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۵۱ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۵۵ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۸۰ هزار و ۷۴۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۷ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۵۲۸ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافتهاند.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: بر اساس پروتکل علمی، افراد بالای ۶۰ سال میتوانند بعد از ۲۸ روز از تزریق دز دوم واکسن کرونا، دز اضافه را تزریق کنند.
دانشمندان و پزشکان میگویند بهترین راه محافظت در برابر ویروس کرونا واکسیناسیون است اما بسیاری از والدین در مورد اینکه کودکان خردسال خود را واکسینه کنند یا خیر دچار تردید هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: درباره اثربخشی و عوارض واکسن کرونا در کشور ما مطالعاتی در حال انجام است که نتایج آن در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.
گروهی از مدارس کشور از شنبه هفته جاری بازگشایی شدهاند و دانشآموزان بعد از حدود دو سال میتوانند همانند سابق قدم در حیاط مدارس بگذارند اما از سوی دیگر، تعداد شهرهای قرمز کرونایی هم افزایش یافته و علائم نگرانکننده دیگری هم درباره رشد شهرهای قرمز در استانهای مختلف مشاهده شده است. این تناقض موجب میشود تا نگرانیها از بابت بازگشایی مدارس، لغو دورکاری کارمندان و نیز عادیانگاری ازسوی مردم خطرناک باشد. این در شرایطی است که سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی چون استفاده از ماسک به 49درصد رسیده است.
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۵۰ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۸۱۴ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۶۴ هزار و ۶۵۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۶ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۴۶۵ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافتهاند.
همگی نام فاویپیراویر، رمدسیویر و اکتمرا را زیاد شنیدهایم و آنهایی که خود و یا اطرافیانشان به کرونا مبتلا شدهاند؛ بیش از دیگران با نام این داروها آشنا هستند، حالا همین نامها مدتهاست که خبرساز شدهاند؛ به یک روایت ۴۰ درصد در روند بهبود بیماری مؤثر هستند و به روایتی دیگر نهتنها در درمان این بیماری سودبخش نیستند بلکه عواقب و عوارض هم دارند.
از زمانیکه کرونا در کشور شیوع پیدا کرد 21 ماه میگذرد و آنچه که در حدود این دوسال دیده نشد، افزایش هزینههای خدمات بیمارستانی و تخلف آنها از تعرفهها بود، آنهم در شرایطی که مردم به دنبال یک تخت خالی بودند. این موضوع نهتنها در بیمارستانهای خصوصی بلکه در بیمارستانهای دولتی نیز مشاهده میشد تا جایی که طبق آمار، میلیونها نفر در مدت دو سال اخیر به دلیل پرداخت هزینههای درمانی چوب حراج به زندگیشان زدند و به زیر خطر فقر سقوط کردند. چند روز پیش وزیر بهداشت گفت: «مردم با پرداخت 43 درصد هزینه درمان از جیب خود به فقر سقوط میکنند!»