رئیسی با تاکید بر ضرورت اجرای کامل قانون نسخه الکترونیکی، گفت: تا تکمیل زیرساختها در برخی شهرها برای موارد ضروری و استثنایی با تشخیص وزارت بهداشت و درمان به منظور جلوگیری از اجتماع و ازدحام جمعیت و خطر شیوع بیماری مجوزهای لازم صادر شده تا مشکلی برای شهروندان بوجود نیاید.
وزیر بهداشت تاکید کرد: حماسههای جامعه پزشکی فقط محدود به دوران دفاع مقدس نیست بلکه استمرار و ادامه دارد. این حماسه بعد از انقلاب تبلور پیدا کرد و در شرایط مختلف، خودش را نشان داد. در دوران دفاع مقدس، ناجوانمردانهترین حملات شیمیایی به ایران انجام شد اما گروه پزشکی توانستند آخرین روشهای درمانی را انجام دهند.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، توضیحاتی درباره مشکلات پزشکان در دریافت کارت واکسن و بروز خطا در استعلام اصالت ۱۳ میلیون واکسن ارائه کرد.
تغذیه، جایگاه خاصی در برنامه تمرینات روزانه ورزشکاران دارد. با افزایش دانستههای ما در مورد سوخت و ساز بدن و فیزیولوژی ورزش، مشخص شده است که تغذیه و مواد مغذی تاثیر و نقش بهسزایی در عملکرد عضلات دارند. در این مقاله مهندس سمیرا برات وند، کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص مشکلات و عوارض مصرف مواد نیروزا در بین ورزشکاران می پردازد.
یک دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: براساس آخرین مطالعات در زمینه کووید۱۹ و باتوجه به ورود سویه اومیکرون به کشور، سه ماه پس از دریافت دز دوم واکسن کرونا، به منظور بالا نگه داشتن میزان آنتیبادی بدن دز یادآور تزریق شود.
وزیر بهداشت گفت: واکسن های داخلی به ویژه برکت، یکی از کم عارضه ترین و بهترین واکسن های دنیا است. در برخی از واکسن ها، عوارض مشاهده شده اما واکسن های ایرانی، کمترین عارضه را داشتهاند.
وزیر بهداشت، با اشاره به سویه امیکرون کرونا، گفت: اعتقاد همه دانشمندان بر این است که برای اطمینان از عدم ابتلا افراد به این سویه باید هر سه دز واکسن تزریق شود، اما اینکه آیا به دز چهارم احتیاجی هست یا خیر، هنوز مطالعات در این راستا پاسخی ندارد.
مردم کشور ما در شرایطی با افزایش قیمت دارو و نایاب شدن آن روبهرو هستند که حتی اگر 10 برابر به قیمت دارو نیز افزوده شود، بازهم نسبت به کشورهای همسایه همچون عراق، پاکستان، افغانستان و... قیمت دارو در ایران ارزانتر است و همین امر موجب افزایش فساد و رانت در حوزه دارو شده است.
وزارت بهداشت اعلام کرد: در شبانه روز گذشته یکهزار و ۹۰۵ بیمار کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۳ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار چهار فاز طرح مدیریت هوشمند کرونا در کشور را تشریح کرد و گفت: اکنون در فاز سوم این طرح یعنی کنترل و اجرای طرح محدودیت هوشمند در واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی قرار داریم.