سیاست خارجی

آخرین و مهمترین خبر ها از تحولات جهان و خبرهای سیاست خارجی را در صفحه سیاسی پرسون بخوانید.

وزرای خارجه عربستان و ایران درباره اهمیت جلوگیری از هر اقدامی که موجب ناامنی و بی ثباتی در منطقه می‌شود، رایزنی کردند. دو طرف روابط دوجانبه و آخرین تحولات در منطقه و پیامد‌های تشدید تنش در آن را هم بررسی کردند.
خبرنگار روزنامه کار و کارگر در نشست خبری امروز سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه آمریکا در جنگ با ایران کنار اسرائیل ایستاد، گفت ایران در شب حمله اسرائیل به ایران، ارتش ایران تنها بود و روسیه به ایران اس 400 و سوخو 35 نداد، از اسماعیل بقایی خواست موضع وزارت خارجه در قبال آنچه ولادیمیر پوتین که این خبرنگار «رئیس جمهور بی‌شرف روسیه» خطابش کرد را بگوید. سوال کامل این خبرنگار و پاسخ سخنگوی وزارت خارجه را می‌بینید و می‌شنوید.
همه تلاش اسرائیلی ها این است که با فشار رسانه ای بتوانند فضا را به نفع خود داشته باشند که تا امروز موفق نشده اند. معتقدم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی باید دوباره تنبیه شود تا بفهمد که دیگر دوران بزن و دررو به پایان رسیده است.
وزیر امور خارجه در خصوص موضع روشن جمهوری اسلامی ایران در مورد جزایر سه گانه گفت: این جزایر متعلق به ایران است و تا ابد هم خواهد بود و در این خصوص تعارفی با کسی نداریم.
مسعود پزشکیان با تاکید بر حق پاسخگویی ایران در برابر حمله رژیم صهیونیستی گفت: ما طالب جنگ نیستیم، اما از حقوق ملت و کشورمان دفاع خواهیم کرد؛ ما پاسخ‌ مناسبی به تجاوز رژیم صهیونیستی خواهیم داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر خارجه در جلسه امروز این کمیسیون بیان کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال توسعه جنگ است و ما به هر حمله‌ای متناسب با آن پاسخ می‌دهیم، خواهان جنگ نیستیم اما از جنگ فرار نمی‌کنیم و برای هر جنگی آماده هستیم.
بسیاری از تحلیلگران خارجی حمله رژیم صهیونیستی به ایران را «خجولانه، فانتزی و نمایشی» دانسته‌اند. جمهوری اسلامی نیز هر چند حق پاسخ به این تجاوز را برای خود محفوظ دانسته، اما شاید نیازی به پاسخگویی به این اقدام نمایشی نداشته باشد.
معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بخش‌هایی از نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به دبیرکل سازمان ملل و اعضای شورای امنیت به دنبال حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران را در صفحه اجتماعی ایکس به شرح زیر منتشر کرد.
وزیر خارجه کشورمان در نامه‌ای به دبیرکل و اعضای شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد: اقدامات رژیم اسرائیل تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است و باعث بی‌ثباتی بیشتر منطقه می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون