به گزارش سایت خبری پُرسون، عباس گودرزی در نشست خبری با تبریک روز خبرنگار، گفت: جنگ تحمیلی ناجوانمردانهای علیه ملت ایران شکل گرفت که باید احساس پیروزی در میان مردم تقویت شود؛ در این میان رسانه نقش زیادی دارد.
وی افزود: فراموش نکنیم دشمن آمد تا ایران را از نقشه جهان حذف کند و کار را تمام کند و نظام را سقوط کرده میدانست، اما محاسباتش غلط از آب درآمد و دشمن زمینگیر شد. پیروز این مصاف، ملت بزرگ ایران است.
گودرزی با اشاره به تأثیر رسانه در افزایش تابآوری مردم، اظهار کرد: افزایش تابآوری مردم موضوع مهمی است؛ چراکه این تابآوری در جنگ اراده اهمیت دارد و پیروزی نهایی با کسی است که مقاومت بیشتری داشته باشد و همینها میمانند.
وی ادامه داد: افزایش تابآوری خدمت بزرگی است که باید سرلوحه کارها باشد، چراکه دشمن به دنبال سست کردن اراده ملت است.
گودرزی تأکید کرد: اجازه ندهیم دو قطبی در کشور شکل گیرد؛ دو قطبی کاذب صلح و جنگ درست نیست. این جنگ، ناعادلانه، غیرمنصفانه و غیرشرافتمندانه است و امروز بحث مقاومت مطرح است. جنگ ما مبنایی است؛ ما استقلالطلب هستیم و آنها سلطهطلب هستند و ما نمیخواهیم بیگانگان برای ما تصمیم بگیرند.
وی با بیان اینکه از دشمن کینه داریم، گفت: ملت ایران اجازه غلطهای زیادی را به آمریکا و نظام سلطه نمیدهد و پیروز نهایی با ملت ایران است.
منبع: ایسنا