دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

تداوم ناامنی و اختلال در تردد از تنگه هرمز یا حتی تهدید به آن، می‌تواند به افزایش سرسام‌آور هزینه‌های انرژی برای چین منجر شود. این دقیقا همان سناریویی است که می‌تواند موتور رشد اقتصادی پکن را با افزایش شدید هزینه‌های تولید و کاهش حاشیه سود صنایع آن، کُند کند.
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که طی شبانه‌روز گذشته، ۱۵ فروند کشتی، شامل ۴ فروند نفتکش، پس از کسب مجوز و با هماهنگی و تأمین امنیت این نیرو، از تنگه هرمز عبور کردند.
این کاملاً درست است که هرگز هیچ ملتی نباید از جنگ استقبال کند و یا خودش شروع‌کننده جنگ باشد، ولی همانطور که مسئولان ایرانی بارها گفته‌اند وقتی جنگی به کشور و ملت تحمیل شود همه باید با عزمی راسخ و اراده‌ای قوی به دفاع از وطن و حیثیت و شرف خود وارد میدان شوند و در نهایت فداکاری در برابر مهاجمان بایستند.
در حالی که بتن ریختن در رآکتورها به هنگام معاهده برجام یک دروغ آشکار است و بارها تکذیب شده، اما برخی مخالفان برجام ، آن دروغ را دستمایه تخلیلهای خود قرار می دهند.
محسن رضایی، فرمانده سپاه در دوران جنگ تحمیلی، با انتقاد از رویکرد رئیس‌جمهوری آمریکا در قبال مذاکرات و تداوم محاصره دریایی، اعلام کرد که این اقدامات ترامپ برای سومین بار، خیانت به اصول دیپلماسی محسوب می‌شود.
پس از اعمال مدیریت روی تنگه هرمز، ایران با استناد به حاکمیت مطلق بر بستر و زیربستر دریای سرزمینی خود (مطابق کنوانسیون ۱۹۸۲ حقوق دریاها)، می‌تواند تمامی کابل‌های فیبرنوری عبوری از این آبراه را مشمول مجوز نظارت و عوارض حاکمیتی اعلام کند.
فرمانده قرارگاه سیدالشهدا با تأکید بر اخلاص و تکلیف‌گرایی شهید پاکپور خاطرنشان کرد: ایشان با خلوص نیت وظیفه خود را انجام می‌داد، انسانی تکلیف‌گرا بود و می‌گفت: تکلیفم را باید انجام دهم، شاهد بودم خیلی از شب‌ها را یا یک ساعت می‌خوابید و همیشه برای امنیت مردم با جدیت و پشتکار کار می‌کرد. انسانی خودساخته، متکی به نفس و اهل تدبیر بود.
روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کنترل تنگه هرمز با اقتدار کامل ادامه دارد و طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶ فروند کشتی تجاری و نفتکش پس از دریافت مجوز و با هماهنگی سپاه، از این آبراه استراتژیک عبور کرده‌اند. سپاه همچنین تاکید کرد که هرگونه اخلال در تنگه هرمز با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با تسلیت و تبریک شهادت دو فرمانده حماس، تاکید کرد که تنها با محو رژیم صهیونیستی می‌توان به آرامش در منطقه دست یافت و صلح مورد ادعای آمریکا را چیزی جز کشتار، قتل و ترور ندانست.

بامداد امروز، سپاه پاسداران در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله موشکی و پهپادی به یک پایگاه نظامی آمریکا در کویت، در پاسخ به تعرض صورت‌گرفته علیه بندرعباس انجام شده و هشدار داد که این روند ادامه خواهد یافت.
طبق گزارش منابع خبری، ماجرا زمانی آغاز شد که چند فروند شناور آمریکایی تلاش کردند، بدون هرگونه هماهنگی از آبراه راهبردی تنگه هرمز عبور کنند؛ اقدامی که پیش‌تر درباره آن هشدارهای لازم داده شده بود.
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به حملات هماهنگ‌شده آمریکا و اسرائیل در ۹ اسفند ۱۴۰۴ با عنوان «عملیات خشم حماسی»، تأکید کرد که پدافند هوایی ایران در این رویارویی، که با هدف تضعیف ایران طراحی شده بود، عملکرد بسیار بهتری نسبت به گذشته از خود نشان داد.

سازمان آگهی های پُرسون