احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

سبحانی فر با اشاره به ماموریت پزشکیان به عارف در خصوص اینترنت گفت: تصمیم نهایی در شورای عالی فضای مجازی و کارگروه مصادیق مجرمانه گرفته می‌شود؛ این موارد در قانون دیده شده و مشخص است که تصمیم‌گیری در کجا انجام می‌شود.
آینده تنگه هرمز نه با اجبار نظامی، بلکه با نوآوری دیپلماتیک تعیین خواهد شد. راه‌حل پایدار مستلزم کاهش تنش میان ایران، آمریکا و جامعه بین‌المللی، احیای دیپلماسی قانونی و ایجاد چارچوبی چندجانبه است که میان آزادی ناوبری، تقسیم عادلانه مسئولیت، حفاظت زیست‌محیطی و بازسازی منطقه‌ای توازن برقرار کند.
یکی از اتفاقات تلخی که این روزها مکرر با آن روبرو می شویم اخراج کارکنان شرکتها و سازمانها و کارگاهها و کارخانجات است. بخشهای دولتی و خصولتی و خصوصی بدلیل مشکلات مالی متعدد ناشی از جنگ و تحریم های تازه و کهنه، قسمتی از نیروی انسانی خود را به آمار بیکاران اضافه می کنند.
معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم:

ما اصلاً چرا با آمریکایی‌ها مذاکره می‌کنیم؟

معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با بیان اینکه آمریکا نمی‌خواهد کشورها مستقل باشند، گفت: مسائلی مانند حاکمیت ایران بر تنگه هرمز ارتباطی به آمریکا ندارد.
مهاجرانی گفت: هنگامی که سلطنت‌طلبان به دنبال برگزاری یک تجمع هستند از افراد غیر ایرانی هم استفاده می‌کنند تا تعدادشان افزایش پیدا کند. این که تصور می‌شود ایرانیان خارج از کشور سلطنت‌طلب هستند این‌گونه نیست و این تصور اشتباه بیشتر ناشی از تبلیغات رسانه‌ای است
محمد ذاکری استاد دانشگاه نوشت:

تحقق رویای صیانتی ها

آنچه سال‌ها با نام‌هایی چون "طرح صیانت" مطرح می‌شد و با مخالفت جامعه به جایی نمی‌رسید، ظاهراً در سایه شرایط جنگی و محدودیت‌های امنیتی راه خود را باز کرده است؛ محدودسازی اینترنت و ایده "اینترنت طبقاتی" حالا بیش از هر زمان دیگری به سیاستی عملی شبیه شده است.
رسول جلیلی گفت: ما مسئله دعوای بین المللی مان با صاحبان و حکمرانان سکوهای اینترنت بین المللی حل شده بود، ما هیچ مسئله نداشتیم و مثل فلان کشور همسایه مان میتوانستیم بگوییم که تو هم بیا.
اعلام تشکیل «ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی» به ریاست معاون اول محترم رئیس‌جمهور، بیش از آنکه یک خبر مدیریتی ساده باشد، یادآور یک واقعیت تلخ در حکمرانی اینترنت در ایران است: ما هر بار به‌جای حل مسئله، یک ساختار جدید به ساختارهای قبلی اضافه می‌کنیم.
هر چند که صدا و سیما با انتشار تصاویری از تجمعات شبانه، مردم را به حضور گسترده در صحنه‌ها دعوت می‌کند و از انسجام ملی سخن می‌گوید، اما چه در همین تجمعات و چه در ویژه‌برنامه‌هایش، عملی متضاد با گفته‌هایش نشان می‌دهد.
محسن راجی اسدآبادی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصاد بخش عمومی نوشت:

قواعدبازی چین: شریک همه، متحد هیچ‌کس!

در میانه جنگ و بسته شدن تنگه هرمز، نگاه‌ها به پکن دوخته شده است. اما چین برخلاف تصور بسیاری نه متحد کسی است و نه حاضر است همه منافع خود را برای یک طرف قربانی کند؛ قاعده بازی آن ساده است: شریک همه، متحد هیچ‌کس.
حسین شریعتمداری طی یادداشتی ضمن اشاره به همکاری برخی کشورهای عربی در حمله نظامی به ایران، تاکید کرد: مذاکره با آمریکا و رایزنی‌های جسته و‌ گریخته دیپلماتیک با کشورهای عربی یادشده، اگرچه بخشی از سازوکار تعریف شده نظام است، ولی جنگ نباید و نمی‌تواند بدون پاسخ به پایان برسد.
در روزهای اخیر گروهی که به سهم‌خواهی معروف‌ و گاه معترف هستند، هجمه‌هایی را به دولت آغاز کرده‌اند مبنی بر اینکه به دلیل نبود جدیت دولت و سیاست‌های ضعیف آن، تورم‌های جدید در جامعه ایجاد شده که باعث نارضایتی مردم شده است.
وقتی دائماً به مردم القا شود که مسئولان کشور یا ناتوانند یا نفوذی یا مرعوب، نتیجه‌ای جز گسترش بدبینی، بی‌اعتمادی و فرسایش انسجام ملی نخواهد داشت.
متأسفانه در جنگ اخیر بسیار افرادی که خود را کارشناس اقتصادی معرفی می کنند، با اظهار نظرهای غیر کارشناسی نه تنها مؤلفه‌های میدان جنگ را به نفع دشمن تغییر می‌دهند، بلکه انتظارات عمومی را در مسیر غلط و مغایر با امنیت ملی منحرف می‌سازند.
پس از ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران، برخی تحلیل‌ها بر این محور شکل گرفت که بخشی از اطلاعات مکانی از طریق بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی منتقل شده است. در همان مقطع، دوباره بحث اشتباه بودن رفع فیلتر واتساپ در فضای سیاسی و امنیتی کشور قوت گرفت و در نهایت مجدداً فیلتر شد.
این روزها «مردمِ در خیابان» تجلی روح حماسی ملتی هستند که اراده کرده‌اند در بزرگترین جنگ زمانه، هیمنه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل را بشکنند و ملت منتخب و مبعوث عالم شوند. حضور بیش از ۷۰شب در خیابان، مفهوم جدیدی از مقاومت را در جهان خلق کرده است که زین پس همه ملت‌های آزاده جهان به ایشان اقتدا خواهند کرد.
نماینده پیشین مجلس درباره دیپلماسی بین ایران و کشورهای همسایه گفت: «اگر جمهوری اسلامی ایران بتواند با دوستان خود – از جمله چین و روسیه و کشورهای همسو – نشست‌هایی برگزار کند و به جمع‌بندی برسد، به نفع همه خواهد بود. این اقدامات به نفع چین و روسیه هم نیست. آنها نیز از این مسیر فشار خواهند دید. آمریکایی‌ها در اینجا جایگاه و پایگاه خود را محکم می‌کنند.»
سازمان آگهی های پُرسون