احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم، با اشاره به مخالفت‌های تندروها با مذاکرات تأییدشده توسط رهبری گفت: برخی جریان‌ها همواره کوشیده‌اند از جایگاه رهبری بهره‌برداری ابزاری کنند و برداشت‌های محدود خود را به نام ایشان عرضه نمایند؛ مذاکرات امروز تداوم همان دفاع مقدس رمضان است، نه ساحتی جداگانه.
امروز که ایران عزیز با تهدید نظامی مستقیم خارجی روبه‌روست، برخی موضع‌گیری‌ها و رفتارهای داخلی نگرانی‌هایی را برای دلسوزان ایجاد می‌کند. نمونه این موضع‌گیری‌ها، اظهارنظرهای منازعه‌آفرین برخی افراد علیه گروه‌ها یا اشخاصی از جامعه است که به بهانه‌های مختلفی چون عفاف و حجاب و دوقطبی‌سازی‌های سیاسی ابراز می شود.
علی‌رغم اصرار پهلوی بر اینکه با وجود چند دهه زندگی در آمریکا، او هیچ‌گاه حاضر نشده شهروندی آمریکا را بپذیرد، اسناد افشا شده جدید نشان می‌دهد، مدعی تاج‌وتخت پهلوی، شهروند ایالات متحده آمریکاست و برای این شهروندی، سوگند وفاداری خورده است که «از قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا در برابر همه دشمنان داخلی و خارجی حمایت و دفاع» کند.
هاشمی‌طبا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: مسئولان کشور باید مصالح مملکت را در نظر بگیرند. وقتی آنها تصمیم خودشان را گرفتند، دیگر افرادی که خارج از چارچوب حرف می‌زنند، چیزی نیستند.
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم، با تأکید بر اینکه تصمیم برای آغاز مذاکرات از اراده جمعی در عالی‌ترین سطح تصمیم‌سازی کشور برآمده، گفت: این تصمیم در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده و تأیید رهبری پشتوانه محکمی برای تیم مذاکره‌کننده است.
محسن رضایی در پاسخ به این سوال که چرا رهبر انقلاب در مقابل مردم ظاهر نمی‌شود؛ اظهار داشت: این اتفاق خواهد افتاد. دلیل آن یک طرح امنیتی و حفاظتی است و دلیل آن روشن است: رژیم صهیونیستی می‌خواهد تعدادی ترور در ایران انجام دهد.
مدیرکل تشریفات دفتر رهبر انقلاب گفت: آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در بین راه عزیمت به منزل دچار موج انفجار شدند و به زمین افتادند؛ در پی این اتفاق مقداری کشکک پا و کمر ایشان دچار ضربه شد.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: دشمن امروز به‌دنبال تضعیف ما و ایجاد اختلاف بین مسئولان است، دنبال ایجاد شکاف بین مردم و نظام و مسئولین است و ما باید به این نکات توجه کنیم. نباید حرفی بزنیم که دشمن شاد شود.
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم، با اشاره به تجربه تاریخ گفت: هیچ جنگی بدون ورود به مذاکره به سرانجامی پایدار نرسیده است؛ مذاکره ادامه راه رزمندگان است، نه نقطه پایان، و ابزاری هوشمندانه برای تبدیل اقتدار میدانی به ثبات سیاسی و بسط امنیت ملی است.
علی مطهری گفت: این‌که به چه دلیلی از رئیس‌جمهور شدن آقای لاریجانی پرهیز داشتند، برای ما روشن نیست، اما در حق ایشان بی‌مهری شد و مردم نتوانستند از تجربه و توانایی ایشان به‌درستی استفاده کنند.
ولی‌الله سیف رئیس کل اسبق بانک مرکزی در "همایش کسب‌وکارها در بحران‌ها" با هشدار نسبت به خطر جهش‌های تورمی و بی‌ثباتی ارزی، مجموعه‌ای از توصیه‌های سیاستی را برای عبور اقتصاد ایران از شرایط بحرانی مطرح کرد؛ توصیه‌هایی که بر تأمین مالی کنترل‌شده دولت، حفظ ثبات بانکی و مهار انتظارات متمرکز است.
به برادران هوا فضای سپاه دست مریزاد می‌گوییم و پیشانی و بازوی آنان را می‌بوسیم و خاضعانه در برابر دستاوردهای علمی، فنی و شهامتی آنان سرفرود می‌آوریم که شعار «حفظ ایران» را با تمام وجود به ظهور رساندند و چنین است بقیه نیروهای مسلح و مردمی که همواره آماده جان‌فشانی هستند. اما آیا فقط این کافی است؟
علی مطهری با اشاره به ماجرای تصویب برجام در مجلس نهم گفت: رهبری هم پیغام داده بودند و موافق تصویب بودند. در جلسه غیرعلنی قبل از جلسه رسمی نیز این موضوع مطرح و پیام ایشان اعلام شد. البته شروطی هم مطرح شده بود که در آن لایحه آمده بود. با ذکر آن شروط، ایشان توصیه به تصویب برجام کرده بودند و این کار انجام شد. بنابراین حملاتی که به آقای لاریجانی شد، وارد نبود.
اقدامات اخیر تندروها علیه تیم مذاکره‌کننده، در حالی با اعتراضات چهره‌های مهم سیاسی اصولگرایان و رسانه‌های آنان همراه شده است که در سال‌های گذشته بارها مقابل یکدیگر قرار گرفته بودند.
احمد زیدآبادی، فعال اصلاح‌طلب، مذاکرات ایران و آمریکا را به قلب یک مریض سکته‌ای در اتاق عمل تشبیه کرد که امروز علائم حیاتی بهتری دارد، اما نتانیاهو و بن‌زاید در تلاش برای ایستاندن آن هستند.
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس جمهوری اعلام کرده "به زودی آقای دکتر پزشکیان، مأموریت ویژه‌ای به آقای دکتر عارف خواهد داد تا سامان‌دهی خاصی در زمینۀ مدیریت وضعیت جاری اینترنت، در کشور صورت گیرد."
در واقع، رویای قالیباف و جلیلی برای رسیدن به پاستور بر کسی پوشیده نیست؛ تجربه حضور در چند دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نیز گواه این ادعاست. خاصه آنکه سعید جلیلی در رقابت‌های انتخاباتی اعتراف کرد که ۱۱ سال است برای رسیدن به این کرسی زنبیل گذاشته است.
سازمان آگهی های پُرسون