احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

محمد اصلانی از مدیران کارآزموده، توانمند و با سابقه موفق اجرایی در کشور که اتفاقا سابقه معاونت عمرانی استانداری لرستان را در کارنامه خود دارد، ضمن تقدیر از فعالیت فرهنگ ساز رسانه ها خصوصا رسانه پُرسون در راستای پویش نه به تصادف، طی یادداشتی تجارب خود در کارگروه حمل و نقل و ایمنی جاده ای را با پیشنهاداتی ارائه داده است که با هم میخوانیم.
سفرهای علی لاریجانی به لبنان و سوریه برای انتقال پیام‌هایی از جانب نظام به مقامات این کشورها رخداد مهمی در سال ۱۴۰۳ برای موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه و لاریجانی در داخل کشور بود. پیام اصلی اما در داخل برای دشمنانش مخابره شد: «لاریجانی حذف نشده است و به سطحی از سیاست‌ورزی منتقل شده است که نتوانید «ثلمه‌ای» به او وارد کنید»
زهرا بهروز آذر، معاون زنان رئیس جمهور در گفتگو با خبرآنلاین، بیان کرد: عیدی معمولا هرسال به همه بچه ها کتاب عیدی می دهم. به بچه های کوچکتر و نوزاد هم اسباب بازی می دهیم که برای رشد و ظرفیت فکری آنان خوب باشد. هیچ وقت پول هدیه نداده ام.
عضو مجلس خبرگان رهبری و فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه ایران اسلامی هرگز تسلیم زیاده خواهی های آمریکا نمی شود، یادآور شد: هزینه دینداری بسیار کمتر از هزینه تسلیم است و باید توجه داشت که هزینه مقاومت یعنی عزت و سربلندی.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سالی که گذشت طرح پرسرو صدایی را تصویب کردند که طبق آن، ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا پایان می‌یابد و دوره هفتم شوراها آغاز خواهد شد و در طول این مدت حضور شهرداران و دهیاران در شهرداری ها و دهیاری ها نیز تمدید می شود.
فعال سیاسی اصولگرا در یادداشتی نوشت: مهم نیست که جریان اصولگرایی الان و بعد از ۱۶سال، گمان می کند توانسته است میرحسین موسوی و مهدی کروبی را در انتخابات۸۸ شکست دهد بلکه مهم آن است که از حصر این دو چهره باری نبسته و احمدی‌نژاد با لگدزدن به دستاورد آن انتخابات، حتی در نگاه تندروهای مااصولگراها چهره ای کریه دارد.
زخمِ تیر و ترکش صدام التیام یافت اما برخی حرف‌ها را تیغ و خاری در میان است که هرگز التیام نمی‌یابد. یک نمونه‌اش را اخیرا از زبان کسی شنیدیم که رطب و یابس را به هم می‌بافت تا بگوید خاکِ ایران و پرچمِ ایران قداست ندارد.
هر آن آتش مناقشات در منتهی الیه رادیکال جریان راست در حال زبانه کشیدن و تندتر شدن است. پس از رویارویی‌های دامنه‌داری که میان طیف‌های مختلف جریان پایداری بر سر موضوع حجاب شکل گرفته بود، با دوئل روز گذشته حمید رسایی و سید محمود نبویان این مناقشات خود را در حد انشقاق و دوپارگی جدی نمایان کرد.
کاشف خبر نه تنها به این ادعای سطحی خود کفایت نکرده بلکه فضاسازی رسانه ای ایجاد کرده و برای تحریک احساسات عمومی ادعا کرده مستندات آن را به معاون دادستان ارائه نموده است. یعنی فرد با کلماتی چون مستندات و معاون دادستان به دنبال آن است به خبر خود ارزش و بهای بیشتری دهد در حالی که منظور وی از مستندات همان طور که خودش نیز اشاره کرده همان گزارشهای خود بانک مرکزی و گمرگ است که منتشر شده اگر قرار بود ۶۱ هزار تن طلا گم بشود هیچ نیازی نبود بانک مرکزی خود مسنتدات آن را منتشر کند.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی حملات آمریکا و انگلیس به یمن را به شدت محکوم و تصریح کرد: یمنی‌ها در خط مقدم مبارزه با استکبار و صهیونیسم هستند و متجاوزان، همانند گذشته، شکست خواهند خورد.

روزنامه اصولگرا نوشت: اگر بپذیریم که براساس مدعیات ابطحی، احمد آقا قدرت اصلی کشور در زمان امام بوده، لابد خود ایشان امام را به زعم ابطحی در شرایط نیمه حصری قرار داده و به عبارتی امام را کانالیزه می‌کرده که چه اخبار و گزارش‌هایی به امام برسد و چه نرسد!
آیت‌الله علم‌الهدی:

مشکل غیر قابل حل در کشور نداریم

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مردم ایران از تهدید آمریکا هراسی ندارند و همواره فریاد مرگ بر آمریکا سر می‌دهند.

با تغییر ناگهانی و غیرمنتظره دولت و همزمان با ناکامی روند خالص‌سازی و با گذر از شوک اولیه، جریانات تمامیت‌خواه این بار با انگیزه ناکام‌سازی راهبرد وفاق ملی دولت مستقر طی یک‌ماه اخیر همزمان با حملات تخریبی علیه دولت، دیگر قوه را هم بی‌بهره نگذاشته و قوه قضائیه را هم که به بهانه‌های مختلف از جمله در مورد عزل ظریف ملامت می‌کردند، این بار با زمزمه‌های صدور حکم بزرگترین پرونده فساد اقتصادی تاریخ کشور، زیر ضرب و فضاسازی تخریبی بردند.
سازمان آگهی های پرسون