دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور:

بدخواهان در بحران ها به دنبال عملیات روانی برای برهم زدن امنیت هستند +عکس

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور نوشت بدخواهان ملت ایران در بحران ها به دنبال عملیات روانی برای برهم زدن امنیت روانی جامعه هستند .مردم و فعالان رسانه ای هوشبار باشند.
رئیس‌جمهور پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی رهبر ملی ترکمنستان:

ایران از هر اقدامی در زمینه برقراری و تقویت صلح و آرامش استقبال و حمایت می‌کند

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت مبارزه مشترک با تروریسم افزود: حوادث تروریستی اخیر ضرورت همکاری‌های بیشتر منطقه‌ای برای مقابله با پدیده شوم تروریسم و نابودی زیرساخت‌های مالی و تسلیحاتی گروه‌های تروریستی را دوچندان کرده است. باید همه تلاش خود را معطوف به تثبیت صلح، امنیت و آرامش در منطقه نماییم.
در سفر به قزوین و دیدار با خانواده شهیدان محمدرضا و محمود کبیری صورت گرفت؛

رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:خدمت به خانواده‌های شهدا افتخار بزرگی است

علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در جریان سفر به استان قزوین، به همراه محمد نوذری استاندار قزوین، با حضور در منزل خانواده شهیدان محمدرضا و محمود کبیری، با خانواده این دو شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.
محمد نوذری استاندار قزوین با بیان اینکه طرح فوریت‌های اداری (فواد) به صورت پایلوت در این استان راه‌اندازی می‌شود ، افزود: این طرح زمینه پاسخگویی سریع به مردم را فراهم می‌سازد.
معاون اول رئیس‌جمهور در پی وقوع انفجار شدید در محدوده اسکله شهید رجایی بندرعباس، طی تماس‌های تلفنی جداگانه با استاندار هرمزگان و رییس جمعیت هلال‌احمر آخرین وضعیت شهر بندرعباس را جویا شد و دستورات لازم را صادر کرد.
فاطمه مهاجرانی اعلام کرد: ما به هر مذاکره‌ای با اطمینان وارد می‌شویم و برای منافع ملی و صلح مردم، هر آنچه لازم باشد انجام خواهیم داد. امیدواریم این مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد.
رئیس‌جمهور در واکنش به گزارش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره تلاش مجدد برای تأسیس مجتمع پتروشیمی در منطقه میانکاله، در جلسه هیئت دولت، بلافاصله در گفت‌وگوی تلفنی با استاندار مازندران، ضمن دستور توقف هرگونه عملیات در این زمینه، بر ضرورت برخورد و محاکمه خاطیان تأکید کرد.
فعالان رسانه‌ از سفر وزیر فرهنگ در ایام مذاکرات می گویند:

اقدام درست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ در زمان درست

هم‌زمان با مذاکرات حساس با امریکا، وزیر ارشاد به هنگ‌کنگ رفت تا در یک اجلاس فرهنگی آسیایی شرکت کند؛ یک اقدام درست در زمان درست. ایران به شرق و همگرایی آسیایی باور دارد و این مسیر جایگزین یا ابزار فشار نیست؛ خودش یک راه است.»
رئیس جمهور پس از گزارش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره منطقه میانکاله و تلاش مجدد برای تأسیس مجتمع پتروشیمی، در گفتگویی تلفنی با استاندار مازندران بر برخورد با خاطیان تأکید کرد.
رئیس جمهور در همایش آموزش علوم پزشکی گفت: نخبه کسی است که بتواند با دیگران گفتگو کند، ارتباط برقرار کند، مشکلات جامعه‌ را درک کرده و برای آن راه‌حل بیابد و وارد عمل شود تا آن مشکل را حل کند.
معاون سیاسی وزارت کشور گفت: تبیین مسائل کشور نه با ادبیات کلیشه‌ای و افراد تکراری بلکه به نحو جدید باید انجام شود تا دانشجویان در جریان مسائل کشور قرار گیرند.
سازمان آگهی های پرسون