دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

دولت چهاردهم که با شعار «مدیریت علمی» بر سر کار آمد، در هفته‌های اخیر چندبار ایده تعطیلی پایتخت و کلان‌شهرها را روی میز گذاشت. حتی بحث تعطیلی یک‌هفته‌ای تهران جدی شد؛ اما درنهایت در جلسه اخیر هیئت دولت کنار گذاشته شد.
استاندار گیلان با هشدار نسبت به افزایش مخاطرات ناشی از تغییرات اقلیمی و خطرات دریای خزر، جمعیت هلال‌احمر را سرمایه اجتماعی کشور خواند و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های اسکان اضطراری و ارتقای آگاهی عمومی در برابر بحران‌ها تأکید کرد
رئیس جمهور در جلسه امروز دولت گفت: تعطیلی‌ها می‌تواند پیامدهایی برای بخش‌های اقتصادی به دنبال داشته باشد؛ تعطیلی پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست.
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: دولت وفاق ملی و رئیس‌جمهور پزشکیان، شنونده صدای مردم هستند و برابر خواست ملت نخواهند ایستاد.
مهاجرانی سخنگوی دولت درباره تعطیلات تابستانه گفت: پیشنهادهایی مانند تعطیلی چهارشنبه‌ها، شنبه‌ها یا تغییر در تعطیلات هفتگی در دولت بررسی شد، اما هیچ‌یک به تصویب نرسید.
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت بازسازی خسارات ناشی از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی، گفت: مردم در جنگ ۱۲ روزه خوش درخشیدند و حال نوبت ما مسئولان است.
به این جمله آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم توجه کنید: «اگر مردم با ما برای حل مشکل آب همکاری نکنند، با بحران وحشتناکی روبه‌رو خواهیم شد.» شما وقتی به اظهارات رئیس‌جمهور درباره یکی از فوری‌ترین مسائل امروز جامعه یعنی بحران آب دقت می‌کنید، می‌بینید او خواستار جلب مشارکت مردم برای عبور از این بحران شده‌است.
داشتن رئیس‌ جمهور متدین، راستگو، باصفا، متواضع و اخلاقمدار برای کشور نعمت است. این نعمت را اکنون با ریاست جمهوری دکتر پزشکیان داریم. در صداقت، تدین، صفا، تواضع و اخلاقمداری دکتر مسعود پزشکیان تردیدی وجود ندارد. به همین دلیل باید خدا را شاکر باشیم، برای موفقیت دولت او دعا کنیم و از کمک کردن به او برای حل مشکلات کشور از هیچ تلاشی دریغ ننمائیم.
عباس عبدی در اعتماد نوشت؛

از رنجی که می بریم

واقعیت این است که همه ما از شنیدن و مواجهه با اخبار دروغ و خلاف واقع در رنج هستیم. چنین اخباری موجب بیماری‌های گوناگون فردی و اجتماعی می‌شود، ولی باعث تاسف است که بگویم که این رنج و عذاب از دروغ‌های رسمی به مراتب بیش از دروغ‌های افراد و رسانه‌های غیررسمی است. این رنج ازعدم دسترسی به اطلاعات ما برای راستی‌آزمایی حقیقت از دروغ است.
طلوع نگاه تازه در روابط عمومی سازمان اداری و استخدامی کشور؛

از دل رسانه تا متن سازمان؛ پُرسون انتصاب حسین رحمانیان را شایسته می‌داند

در مسیری که "روابط عمومی" دیگر صرفاً یک عنوان نیست، بلکه هنر پیوند اعتماد و آگاهی‌ست، حسین رحمانیان با حکم معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، سکان‌دار روابط عمومی و امور بین‌الملل این سازمان شد؛ چهره‌ای آشنا با زبان رسانه، اندیشه ارتباطات و تجربه‌ای غنی از تعامل با افکار عمومی، که حالا مأمور تبیین شفافیت، کرامت و پاسخگویی در یکی از مهم‌ترین نهادهای حاکمیتی کشور است
فرماندار شهرستان رشت:

آموزش و پرورش، کلید ثروت ملی است

اسماعیل میرغضنفری فرماندار رشت در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان، بر اهمیت و نقش بنیادین نهاد تعلیم و تربیت در پیشرفت کشور تأکید کرد و آن را به عنوان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت معرفی کرد.
در حالی که اصولگرایان وفاداری به قدرت را در اولویت قرار داده و گاه بر خطاهای هم‌جناحی‌های خود چشم می‌پوشند، اصلاح‌طلبان نقد بی‌ملاحظه را حتی از دولت مورد حمایت‌شان دریغ نمی‌کنند؛ اما این تقابل رویکردها، کدام‌یک را به حقیقت نزدیک‌تر کرده است؟
معاون اول رئیس‌جمهور در همایش ملی مهارت تأکید کرد؛

سهم ۲ درصدی مهارت‌آموزی در تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد

معاون اول رئیس جمهور گفت: در برنامه هفتم توسعه رشد ۸ درصدی اقتصادی پیش‌بینی شده که برای رسیدن به این عدد باید حداقل ۲ درصد بهره‌وری را ارتقا دهیم.
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت؛

آقای پزشکیان بپرسید چرا وحشت کرده‌اند؟!

آقای پزشکیان! به این بدعت تن ندهید، جماعت یاد شده که متاسفانه برخی از اطرافیان «‌زاویه‌دار‌» شما را هم شامل می‌شود در پی سوءاستفاده از حسن‌ظن شما هستند. باور نمی‌کنید؟ از آنها بپرسید چرا از قانونی که موضوع آن مقابله با دروغ‌پردازی و شایعه‌سازی و خلاف‌گویی است، مخالفید و از تصویب آن به وحشت افتاده‌اید؟!
بحران‌های داخلی و خارجی در هم گره خورده‌اند؛

نگاه‌ها به وزارت امور خارجه دوخته شده است

اگر ادعا شود جمهوری اسلامی ایران در بخش دیپلماسی در دهه‌های اخیر دچار نوساناتی بوده که موجب شده توفیق چندانی در پیشبرد سیاست خارجی نداشته باشد، ادعای نادرستی نیست.
دولت باید میان بساز و بفروشهای پول پرست و معماران میهن دوست یکی را انتخاب کند. میان طب علفی و پزشکان متخصص، میان پیشگیری علمی و افسانه های دود و عنبر یکی را برگزیند، میان جراحی سخت و شعارزدگی یک راه را برود. باید راه درست را برگزیند و به مردم هم به روشنی بگوید. دیگر وقت زیادی برای تلف کردن نمانده است.
سازمان آگهی های پُرسون