دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

رئیس شورای اروپا در دیدار با رئیس جمهور کشورمان خواستار نقش آفرینی در موضوع منطقه شد که پزشکیان پاسخ داد: اروپایی ها با قرار گرفتن پشت سر آمریکا خودشان را از این نقش‌آفرینی محروم کردند.
آقای رئیس جمهور آن روز که زیر بمباران، پیاده در راهپیمایی روز قدس تهران قدم زدید، شجاعت‌تان را در خیابان دیدیم. امروز همان شجاعت را پشت تریبون سازمان ملل دیدیم. آن‌جا که در قلب نیویورک، بی‌پرده از منطق مقاومت ایران گفتید و کارنامه خونین آمریکا را در کشور خودش به تمام جهان نشان دادید.
در روزهای اخیر نامه‌ای صریح از جانب هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین خطاب به رئیس جمهور منتشر شده که شکایت جدی پلتفرم‌ها را از سازمان صداوسیما و به طور مشخص ساترا به عنوان بازوی نظارتی صداوسیما در اینترنت نشان می‌دهد.
استاندار خوزستان در کارگروه رفع موانع تولید مطرح کرد:

گروه ملی فولاد را نجات می‌دهیم؛ حقوق ۳ هزار کارگر باید منظم پرداخت شود+ فیلم

استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات گروه ملی صنعتی فولاد ایران، گفت: حل مسائل این مجموعه با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک ملی و مجموعه‌های مرتبط در استان و تهران در حال پیگیری است.
سخنگوی دولت در پیامی خطاب به برنی سندرز، سناتور آمریکایی، با اشاره به حمله به مدرسه‌ای در میناب گفت: سال تحصیلی را در حالی آغاز کردیم که در سوگ ۱۲۰ دانش‌آموز کشته‌شده این حادثه بودیم و آمریکا نباید در مقام نیروی نیابتی یا مزدور رژیمی که کودکان را می‌کشد ایفای نقش کند.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش آمریکا برای برقراری مذاکره با ایران گفت: واشنگتن از روش‌های مختلف، حتی ارتباط با مقام‌های کشورهای دیگر، برای واسطه‌گری و فراهم کردن زمینه مذاکره با ایران استفاده می‌کند.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، شامگاه امروز چهارشنبه ۲۳ سپتامبر و حوالی ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران در هشتادویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد و تشریح واقعیت‌های ایران و تحولات منطقه از محورهای مورد توجه او خواهد بود.
هجمه رسانه‌ای گسترده علیه مواضع یوسف پزشکیان در روزهای اخیر بار دیگر یک پرسش اساسی را به میان کشیده است؛ «اینکه چرا یک اقلیت سیاسی حق ابراز عقیده را صرفاً برای خود آزاد می‌دانند و خود را محق می‌دانند از امکانات رسانه عمومی و کرسی‌ها و تریبون‌های دارای جایگاه حاکمیتی برای منکوب ساختن دیگر عقاید موجود در جامعه استفاده کنند؟»
همزمان با سفر رئیس جمهور ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل، رئیس جمهور آمریکا گفت که احتمالاً برای دیدار با پزشکیان آمادگی دارد. همین سخن که البته با قید احتمالاً همراه بود، باعث داغ شدن بازار گمانه زنی ها درباره این دیدار احتمالی شده است.
رئیس‌جمهور پیش از عزیمت به نیویورک، با تشریح اهداف و برنامه‌های این سفر، گفت: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرصتی برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران، تشریح واقعیت‌های منطقه و رساندن صدای ملت ایران به افکار عمومی جهان است.
در آستانه پایان دوره پنج ساله مدیریت پیمان جبلی بر سازمان صداوسیما، مجموعه‌ای از برنامه‌ها، نشست‌ها و اقدامات رسانه‌ای با محوریت ارائه کارنامه دوره موسوم به «تحول» در حال برگزاری است که درمجموع، تصویری یک‌سره‌موفق از عملکرد پنج سال اخیر رسانه ملی ارائه می‌کنند و در آن‌ها بر نکات مثبت این دوره تأکید می‌شود.
اکنون پزشکیان و ترامپ در شهری قرار گرفته‌اند که حافظه دو دیدار از دست ‌رفته را در خود دارد؛ اما این‌بار، تاریخ با پرسشی دشوارتر روبه‌رو است: آیا پس از جنگ نیز می‌توان از نقطه‌ای آغاز کرد که پیش از جنگ ممکن نبود؟
سازمان آگهی های پُرسون