دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

خبر مهم معاون رئیس‌جمهور برای روستاها؛

۴۰ هزار دهیار استخدام می‌شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از استخدام ۴۰ هزار دهیار در سراسر کشور خبر داد و تأکید کرد: توزیع اعتبارات روستایی باید بر پایه عدالت، محرومیت و فاصله از مرکز بازنگری شود تا توسعه واقعی در روستاها محقق شود.
حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در پاسخ به دغدغه دانشجویان و نامه کانون‌های فرهنگی و هنری درباره ادغام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تهران تأکید کرد که هرگونه اقدامی که جایگاه فرهنگی دانشگاه را تضعیف کند، مغایر سیاست‌های نظام آموزش عالی است و خواستار بازنگری در مصوبه هیئت امناء شد.
وزیر ورزش و جوانان در اصفهان بر لزوم افزایش ظرفیت باشگاه‌ها و واگذاری اداره اماکن ورزشی به آن‌ها تأکید کرد. او فولاد مبارکه و باشگاه سپاهان را نمونه‌ای موفق از این رویکرد دانست و خواستار رفع موانع حقوقی برای سرمایه‌گذاری در ورزشگاه نقش‌جهان شد.
فرماندار آستانه اشرفیه در گفتگو با پُرسون اعلام کرد:

اختصاصی پُرسون| در دهه فجر ۲۰۸ پروژه در آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر افتتاح شد

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه از افتتاح ۲۰۸ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بیش از ۳۲۸ میلیارد تومان همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر در این شهرستان و بندر کیاشهر خبر داد.
مسعود پزشکیان در نشست رهبران و پیروان ادیان توحیدی با رئیس‌جمهور تأکید کرد که پیامبران برای برقراری عدالت و حفظ حقوق مردم فرستاده شدند و اختلافات جامعه اغلب از زیاده‌خواهی و تجاوز به حقوق دیگران ناشی می‌شود. وی بر ضرورت رعایت حق و عدالت در جامعه تأکید کرد و یادآور شد رفتار و باور دینی هنوز در زندگی روزمره شکل نگرفته است.
با دستور رئیس‌جمهور و به صورت ویدئوکنفرانس، نیروگاه خورشیدی ۱۴ مگاواتی شهرستان پلدشت روز دوشنبه ۲۰ بهمن به بهره‌برداری رسید. برای اجرای این پروژه ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰ درصد از برق مصرفی استان آذربایجان‌غربی را تأمین کند.
در نشستی مشترک میان معاونان اول قوای سه‌گانه، وزارت دادگستری و نمایندگان بخش خصوصی، تدوین منشور حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران تصویب شد. بر اساس گزارش ارائه‌شده، کمیته‌ای تخصصی پس از برگزاری ۸ جلسه، ۵۷ مسئله کلان حقوقی و قضایی را احصا کرده است که مبنای تدوین این منشور خواهد بود.
وزیر ورزش و جوانان با تأکید بر لزوم شناخت رفتار و ابزارهای نوین دشمنان انقلاب اسلامی گفت: تهدید اصلی امروز جمهوری اسلامی نه در حوزه توان بازدارندگی، بلکه در عرصه جنگ شناختی، رسانه‌ای و هدف‌گیری هویت ملی و دینی ملت ایران است.
در شرایط کنونی کشور که بخش قابل توجهی از مردم با مشکلات معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان در زمره موضوعات مهم و دارای اولویت قرار ندارد و اکثریت قریب به اتفاق مردم هیچ ارتباط مستقیمی با آن ندارند.
«جمهوری اسلامی» به طور جدی برای پویایی، مانایی و کارآمدی خود نیاز به اصلاحات اساسی و تغییر پارادایم و گفتمان دارد. «اصلاح قانون اساسی» ساز و کاری برای این مهم است. اصلاح قانون اساسی یک امری عقلانی، ضروری و حیاتی است.
حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان، در مراسم تجدید میثاق کارکنان این بنیاد با آرمان‌های امام خمینی (ره) در مرقد مطهر ایشان، با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم و رهبری در عبور از بحران‌ها، خواستار تلاش مسئولان برای رفع مشکلات معیشتی و اجتماعی مردم شد و یادآور شد که دشمنان در مقابل ملت ایران سر تسلیم فرود خواهند آورد.
معاون رئیس‌جمهور:

جوانان سرمایه کشورند

معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور تأکید کرد که پرسش‌گری و مخالفت جوانان نباید به عنوان رفتارهای منفی یا شر اجتماعی قلمداد شود و سرکوب این پرسش‌ها اشتباه بزرگی است. او جوانان را سرمایه اصلی کشور خواند و بر لزوم تعامل و احترام به نظرات آنان تأکید کرد.
یکصد و پنجاه و یکمین جلسه هیئت دولت عصر یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد. در این جلسه، رئیس‌جمهور ضمن تقدیر از خدمات نیروی هوایی، بر ضرورت صیانت از مصالح ملی در اظهارنظرهای عمومی تأکید کرد و هیئت دولت افزایش عیدی کارکنان را از ۵.۵ به ۱۰ میلیون تومان تصویب کرد.
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، در نشست با اساتید حوزه و دانشگاه استان مرکزی بر ضرورت واقع‌بینی در مقابله با فساد سیاسی و استفاده از راهکارهای اصلاحی، فرهنگی و آموزشی تأکید کرد. او همچنین به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تعامل با دانشگاهیان برای تقویت عدالت و کارآمدی دستگاه قضائی اشاره کرد.
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد ارتباط با مردم گفت: اگر مردم احساس بی‌پناهی کنند و راهی برای شنیده شدن صدای خود نبینند، ناامیدی سیاسی شکل می‌گیرد و این خطر بزرگی برای سرمایه اجتماعی کشور است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تأمین منابع طرح کالابرگ برای سال ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد مبلغ کالابرگ برای هر نفر یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
نمایندگان مجلس با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور اعلام کردند اظهارنظرها و مکاتبات اخیر وزارت بهداشت برای کاهش ظرفیت آموزش پزشکی، مصداق کارشکنی در اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
سازمان آگهی های پُرسون