دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

وزیر بهداشت که برای بررسی وضعیت شیوع کرونا و نیازهای استان استان سیستان و بلوچستانبه آنجا سفر کرده بود در جلسه‌ای که با حضور نماینده استان و تعدادی از کارشناسان برگزار شده بود به اظهارات نماینده این استان واکنش تندی نشان داد.

یادداشت مدیرمسئول «روزنامه جمله» خطاب به رییس‌جمهور منتخب؛

مستقل بودی.... مستقل بمان!

آیت الله سید ابراهیم رییسی در نخستین روزی که برای انتخابات ریاست‌جمهوری دوره سیزدهم نام‌نویسی کرد بر مستقل بودن خود تأکید داشت و در همه ایام تبلیغات انتخاباتی و پخش برنامه‌های تلویزیونی و مناظره‌ها نیز بر همین استقلال تأکید کرده بود و حتی پس از انتخاب شدن وعده داد دولتی مستقل از احزاب سیاسی اصولگرا و اصلاح‌طلب و به تعبیر خود دولت فراجناحی تشکیل خواهد داد و در تشکیل دولت از توان همه نیروهای کارآمد استفاده خواهد کرد.
هر کس به ظن و گمان خویش، ماموریت و مسوولیتی را متوجه دولت سیزدهم می‌داند. رفع مشکلات معیشتی، رفع تورم و گرانی، بهبود روابط بین‌المللی، وحدت و انسجام ملی، راه افتادن چرخ اقتصاد و تولید، حرکت سانتریفیوژ، رفع تحریم‌های مشکل‌آفرین، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال، کاهش فاصله طبقاتی و تسهیل زندگی برای آحاد ملت همه و همه جزو رسالت‌های دولت جناب آیت‌الله رییسی است که مورد انتظار مردم است.
براساس قانون رسیدگی به دارایی مسئولان در آغاز هر دوره خدمتی، مسئولان موظفند لیستی از اموال خود، همسر و فرزندان‌شان را اعلام کنند و در پایان یک دوره خدمت مجدداً این لیست اعلام می‌شود، سپس این لیست مورد بررسی قرار می‌گیرد تا مشخص شود اموال مسئولان به ناحق افزایش پیدا نکرده باشد یعنی ناشی از سوء استفاده از مقام، موقعیت و امکاناتی که در اختیارشان بوده، نباشد. ساز و کار این روند در آیین‌نامه اجرایی قانون پیش‌بینی شده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مردم و گروه‌های سیاسی باید بدانند که سامانه «یاران رئیسی» کمپین نیست که برخی کد ملی خریداری کرده و تعداد طرفدارانشان را بالا ببرند.
اصولگرایان به‌شدت نگران چینش کابینه رئیسی‌اند. اقدامات اخیر رئیس‌جمهوری منتخب در تماس با چهره‌های سیاسی از طیف‌های مختلف و راه‌اندازی سامانه نظرخواهی از مردم برای معرفی وزرا گویا به مذاق برخی از اصولگرایان که انتظار کن‌فیکون از دولت آتی دارند، خوش نیامده است.
رئیس‌جمهور منتخب بر لزوم همکاری سازمان تعزیرات با دستگاه‌های نظارتی تاکید کرد و گفت: سازمان تعزیرات در این صورت نقش موثرتری در تنظیم بازار و برقراری ثبات و آرامش در معیشت مردم ایفا می‌کند.
حسن روحانی که ۸ سال پیش در قامت یک حقوقدان وارد گود رقابت انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم شد و پیروز و کامروا زمین رقابت را ترک کرد، همچنان خود را مقید به قانون می‌داند و تشخصی که با این رفتار معقول و منطقی و توام با احترام به «قانون» و «رای ملت» در رفتار و سکناتش دیده می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون