دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

نیمه اسفند سال گذشته و در جریان بررسی لایحه بودجه در مجلس، ۱۹۴ نماینده، با یکی از مهمترین تصمیمات اقتصادی کشور موافقت کردند، دولت موظف شد ارز ترجیحی را از نظام یارانه‌ای کشور اصلاح کرده و جایگزین‌های مطمئن را برای آن فراهم کند.
یکی، دو ماهی بیشتـــــر تا فرارسیدن نخستین سالگرد برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نمانده و رئیس‌جمهوری و دولت برآمده از آن انتخابات، در شرایطی روزگار می‌گذراند که چالش‌ها و گرفت‌وگیرهای عمدتا اقتصادی مملکت که در جریان همان انتخابات 1400 وعده رفع و رجوع‌شان را می‌دادند، نه‌تنها همچنان پابرجا و برقرارند، بلکه افزایش یافته است.
همه ارکان نظام باید به عنوان پشتوانه اجرای این قانون، کاملا هماهنگ عمل کنند و مسئولان و رسانه‌ها نیز با اقناع سازی افکار عمومی و توضیح شیوه اجرای طرح مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه‌های کالاهای اساسی به اجرای آن کمک کنند تا مردم هیچ‌گونه نگرانی و دغدغه‌ای در زمینه تامین کالا نداشته باشند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس، گفت: من معتقدم آقای رئیس جمهور چینش نیروهای خود را هم در هیات وزیران و هم استانداران هیات مدیره‌ای و شرکت سهامی ایجاد کرده است و چون این چینش را شرکت سهامی ایجاد کرده، به همین خاطر موفق نیست.
رئیسی گفت: پس از هفت ماه کار کارشناسی متراکم و مشورت با نخبگان، تصمیماتی به نفع اقتصاد ملی گرفته شده است که به زودی در این باره با مردم صحبت خواهم کرد.
وزیر کشور با بیان اینکه دولت با پرداخت مسقیم یارانه بدنبال توزیع عادلانه آن به مردم است، بر ضرورت حضور فعالانه و اثرگذار استانداران برای اجرای هر چه مطلوب تر طرح جایگزینی ارز ترجیحی و هدفمند کردن یارانه ها تاکید کرد.
سخنگوی دولت گفت: به هیچ وجه قیمت نان برای مردم تا پایان سال تغییر نمی‌کند.
در شرایطی که حاکمیت، یکدست و مقامات برآمده از یک جریان سیاسی هستند، اکثریت بالایی از مردم و حتی طیفی از حامیان کف خیابانی از ناکارآمدی موجود و نابسامانی وضعیت بویژه در حوزه معیشت ناراضی‌اند.
رئیس‌ جمهور بر اساس سُنّتِ حسنه افطاری ماه رمضان در پاستور میزبان گروه‌ ها و اقشار مختلفی از چهره‌های سیاسی و رسانه‌ ای تا ورزشکاران و هنرمندان بود.
رئیس جمهور گفت: یقین دارم در دوره پیش رو نیز روند گسترش روابط ایران و ترکمنستان با مدیریت رئیس جمهور ترکمنستان تسریع خواهد شد.
هر سال در ماه رمضان، روسای دولت‌ها با اقشار و اصناف مختلف مردم دیدار می‌کنند و همراه با برپایی ضیافت افطاری، پای صحبت‌های آنان می‌نشینند.
سازمان آگهی های پُرسون