دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

معاون اول رئیس‌جمهور درباره پیشرفت ماهانه دستگاه‌های مربوطه در سامانه «جامع تجارت»، گفت: با تحقق دولت الکترونیک از بسیاری امضاهای طلایی و زمینه‌های فساد جلوگیری می‌شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: احساس می‌شود که آمریکایی‌ها و غربی‌ها می‌خواهند مردم و دولت سوریه را از نظر اقتصادی و سیاسی با تحریم‌هایی که انجام می‌دهند تحت فشار قرار دهند تا شکست نظامی خود را جبران کنند.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما در کشور نیاز به تحول داریم و در این راستا باید وضع موجود و وضع مطلوب را ارزیابی کرده و سپس فاصله این دو را کم کنیم، گفت: تحول باید در فرآیندها رخ دهد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه به زودی از سند تحول رونمایی می‌شود، گفت: این سند شامل ۳۷ بخش است که ۱۲ بخش از آنها اقتصادی هستند.
رئیس‌جمهور گفت: محور برنامه ما در لرستان این است که موانع و مشکلات آن را بررسی کنیم و آنچه که می‌شود در استان تصمیم‌گیری و آنچه هم که لازم است در تهران پیگیری شود تا بتوانیم از رنج بیکاری و بی‌شغلی لرستان بکاهیم.
رئیس جمهور توجه به فرهنگ دینی، ارزشهای الهی، معنویت، عقلانیت و اخلاق را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اخلاق و معنویت فقط برای مردم نیست بلکه مسئولین نیز باید به آن توجه ویژه داشته باشند. توجه به اخلاق سیاسی و اقتصادی برای مسئولین بسیار مهم است.
وزیر کشور خطاب به مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور گفت: هیچ کاری مهمتر از پرداختن به موضوع زنان و خانواده در جامعه اسلامی نیست. شناخت فرصت ها و تهدیدها در حوزه زنان و کارکرد دشمن بر فکر، اندیشه، روان، اخلاق و عملکرد بانوان بسیار مهم است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم تاکنون در زمینه مقام‌سازی اقتصاد کشور در برابر تحریم‌ها عملکرد قابل قبولی داشته است از سوی دیگر پیام‌هایی که به کشورهای خارجی می‌دهد این است که ما اقتصاد و سفره مردم را به مذاکرات و برجام گره نمی‌زنیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در مذاکرات باید منافع کشور در نظر گرفته شود،گفت: ‌آمریکایی‌ها می خواهند ایران را در بحث مذاکرات مقصر جلوه دهند همین یکی دو روز پیش ما را تحریم کردند لذا مشخص است عزم و اراده جدی ندارند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه صندوقی تحت عنوان «صندوق پیشرفت و عدالت» در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی شده است گفت: از منابع این صندوق جهت جلب مشارکت بخش خصوصی و عمومی برای انجام طرح‌های ملی و استانی استفاده شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس با انتقاد از بی توجهی وزرا به دستور رئیس جمهور برای حل مشکلات اصفهان گفت: وزیر میراث فرهنگی برخلاف دستور رئیس جمهور به اصفهان نیامد و کاری انجام نداد، آقای رئیس جمهور ما از وزرای شما توقع پاسخگویی، تلاش، تحرک و پیگیری مستمر داریم،
راستینه درباره عملکرد ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم؛

ژنرال‌های خسته در پی تخریب دولت اند/ آقایان همکار؛ شما چرا؟!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ژنرال‌های سیاست‌باز خسته و بیگانه با کار جهادی به دنبال تخریب دولت سیزدهم هستند ،گفت: منطقی است اگر آن ها این حجم از فعالیت موثر را درک نکنند و دست به تخریب دولت و مجلس بزنند اما از دوستان و برخی از همکاران خود متعجبم که آنها چرا اینگونه این فرصت ارزشمند را ناسپاسی می‌کنند.
الهیان درخصوص عملکرد ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم؛

رئیسی تاکنون عملکرد قابل قبول داشته است/ از بیرون گود لنگش نمی کند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حضور رئیس جمهور و دولتمردان در بین ضعیف‌ترین طبقات جامعه امید و اعتماد را به این افراد بازگردانده است گفت:مسئولان کاملاً از نزدیک درد و مشکلات مردم را لمس می کنند و به جای پشت میز در صحنه و میدان برای حل مشکلات مردم تصمیم گیری می کنند.
سازمان آگهی های پرسون