مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: لایحه «تامین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست‌های جبرانی برای حمایت از معیشت اقشار آسیب‌پذیر» با قید دو فوریت تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
شریعتی در انتقاد از رفتار برخی نمایندگان هنگام قرائت نامه رئیسی؛

آقایان نماینده؛ بساط این هوچی‌گری را جمع کنید!

نماینده مردم تهران در واکنش به رفتار برخی از نمایندگان در حین قرائت نامه رئیس جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: در شأن مجلس و رئیس‌جمهور نیست که نمایندگان «دو ـ دو» کنند..
وحیدی با انتقاد از تاخیر در تعیین استاندار خراسان شمالی گفت: برخی پدرخوانده های پایتخت نشین گزینه هایی را برای استانداری معرفی می کنند که در حد فرمانداری هم نیستند و آیت الله رییسی باید اجازه ورود به این افراد را ندهد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه عصر امروز این کمیسیون با رئیس مجلس گفت: : رئیس مجلس از برخی کم دقتی‌ها در اجرای برخی مصوبات مجلس از جمله برخی تبصره‌های بودجه ۱۴۰۰ انتقاد نموده و از کمیسیون‌های تخصصی خواست که در قبال اینگونه رفتار‌ها از جایگاه نظارتی مجلس به شایستگی استفاده کنند و از مجریان امر بموقع توضیح بخواهند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس‌‌جمهور سابق به بهانه کرونا از پشت شیشه خدمت می‌کرد، اما رئیسی و مدیران‌اش در کف میدان حضور دارند. ضمن این که وزرا هر دوشنبه نیز در جلسات نمایندگان شرکت می‌کنند.
قالیباف در تذکر صریح درباره بازار سرمایه عنوان کرد؛

آقای عشقی؛ به موضوع روابط و رانت های اطلاعاتی در بورس ورود کنید!

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما از سازمان بورس و آقای عشقی توقع داریم، به بحث نظارت و کنترل و روابط و رانت های اطلاعاتی که موجب می شود عده ای در بورس بهره مند شوند و عده ای آسیب ببینند ورود کند، این موضوع مستقیم به مدیریت بورس و نظارت و کنترل ذاتی مرتبط است.
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه اقتصاد و بورس عشقی اداره می‌شود، گفت: باید مشخص شود جلساتی که در مجلس برگزار می‌شود چه خروجی دارد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد بانک‌های دولتی و بانک‌های واگذار شده بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی موافقت کردند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گزارش این کمیسیون از استنکاف حسن روحانی و سازمان برنامه و بودجه از اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی را قرائت کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بازار بورس در کشور ما بازار مستقلی نیست و تحت تأثیر سیاست های اقتصادی دولت در بازار پول و سرمایه است، تا سیاست‌های دولت اصلاح نشود، مشکلات بازار بورس حل نمی‌شود.
سازمان آگهی های پُرسون