مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

مهمترین اخبار

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها راه نجات کشور بسیجی عمل کردن و در کنار نیروهای مؤمن و انقلابی خدمت کردن است، اظهار کرد: بسیج یعنی کسی که برای همه میدان‌ها تلاش می‌کند.
یکی از نمایندگان استانی مجلس در اقدامی عجیب تسلیت بلندبالایی که آن را رسانه‌ای هم کرده است به خانواده شخصی گفته که قاتل یک پزشک بی‌گناه بود؛ پزشکی که سال‌ها در آنجا طبابت و عمل قلب می‌کرده است. این نماینده نه‌تنها به این بسنده نکرده بلکه حضوری هم برای عرض تسلیت و تعزیت رفته و گزارش تصویری آن را هم منتشر کرده‌اند.
سخنان اخیر کامران غضنفری، نماینده تهران، درباره حسن روحانی آن‌جا که ادعا می‌کند «روزی که روحانی اعدام شود روز جشن مردم است» بار دیگر این پرسش بنیادین را پیش روی افکار عمومی قرار داده که مرز مسئولیت‌پذیری سیاسی و سقوط به ورطه هیجان‌سازی خطرناک کجاست؟
سیدحمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجلس، پس از نشست کمیسیون برنامه و بودجه با بیان آخرین وضعیت بودجه سال ۱۴۰۵، تأکید کرد که لایحه بودجه باید بدون احکام ارائه شود و بر اساس قانون پایه و لایحه الحاق (۳) تدوین گردد. وی افزود که اقدامات لازم برای ارائه به‌موقع بودجه و کنترل کسری‌ها در جلسه امروز بررسی شد.
عضو هیات رئیسه مجلس با تشریح شیوه جدید توزیع کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد که سه دهک اول جامعه از امروز کالای معادل ۵۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد و دهک‌های بعدی نیز به تدریج تحت پوشش قرار می‌گیرند. این تصمیم پس از اختلاف نظر مجلس و دولت درباره روش اجرای قانون، در نهایت با ارائه کالا به جای اعتبار، نهایی شد.
جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور اعضا و نمایندگان نهادهای امنیتی برگزار شد؛ جلسه‌ای که طی آن دو موضوع مهم شامل اصلاح الحاقیه معاهده بازل و بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستور کار قرار گرفت و بخش‌های قابل توجهی از آن‌ها تصویب شد.
نماینده مردم تهران ضمن تاکید بر اینکه در جمهوری اسلامی هیچ‌کس با اصل فیلترینگ موافق نیست، گفت: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم، زیرا اینترنت آزاد جلوی فساد، اختلاس و کم‌کاری را می‌گیرد.
سازمان آگهی های پُرسون