مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

مهمترین اخبار

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: توافق قاهره، پس از چندین دور مذاکره در سطح کارشناسی و بالاتر انجام شد و چنانچه منطبق بر قانون مجلس و مصلحت نظام و البته مورد تایید شورای عالی امنیت ملی باشد، بلامانع است.
قالیباف گفت: در این جنگ ۱۲ روزه و در مقابل تمام سلطه و استکبار، همه ناتو و رژیم‌های متخاصم، ملت ما ایستاده‌اند و این افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است که با قدرت جلوی آن ایستاد و آن‌ها را وادار کرد تا از جمهوری اسلامی عاجزانه توقف آتش را بخواهند؛ آن‌هایی که خودشان از پشت میز مذاکره خیانت کردند و به جنگ آمدند.
ولی الله بیاتی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: آمار دقیقی از اتباع غیرمجاز در کشور در دست نیست، اما روند ورود آنها به کشور ادامه دارد البته با یک سری اقدامات توانسته‌اند از این کار جلوگیری کنند اما این اقدامات کافی نیست و همچنان افراد به صورت قاچاقی وارد کشور می‌شوند که این برای امنیت کشور خطر بزرگی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قدرت، تنها ابزار مبارزه با سلطه و استعمار نیست و مسئله مهم‌تر تصمیم و اراده آگاهانه‌ای است که ملت‌ها باید در برابر سلطه بگیرند.
تأثیر اصلی فعال‌سازی مکانیسم ماشه، افزایش سخت‌گیری در کنترل صادرات فناوری‌های حساس است. این موضوع می‌تواند زنجیره تأمین برخی قطعات را برای صنایع راهبردی (مانند هسته‌ای، موشکی، و نظامی) با چالش مواجه کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: متن توافق قاهره که جهت همکاری مجدد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شده است، باید تأمین کننده شروط قانون تعلیق همکاری با آژانس باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اهمیت تسهیلات اشتغال‌زایی پیش‌بینی‌شده در تبصره ۱۵ بودجه گفت: پرداخت هدفمند این وام‌ها به‌ویژه در روستاها و مناطق محروم می‌تواند چرخه فقر را بشکند.
حسینعلی حاجی‌ دلیگانی نماینده شاهین شهر گفت: مصوبه کمیته هسته‌ای ذیل شورای عالی، نمی‌تواند جایگزین مصوبه شورای عالی امنیت ملی شود. این مصوبه اساساً با قانون مجلس در تضاد است و ما طبق قانون و بر اساس تبصره ۲(مجازات در صورت ترک فعل) اقدام خواهیم کرد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست و این خوابی است که برای ما دیده‌اند تا به اقدامات خود مشروعیت بخشند و البته فرصت‌ها را از ما سلب کنند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست و این خوابی است که برای ما دیده‌اند تا به اقدامات خود مشروعیت بخشند و البته فرصت‌ها را از ما سلب کنند.
عباس مقتدایی، نماینده اصفهان گفت: اروپا یک بار دیگر این فرصت را دارد که با درک اراده و تمایل ایران، فرصتی برای سامان یافتن امور در اختیار دارد تا به نزاکت و به حقوق بین الملل و منافع کشورمان احترام بگذارد.
طبق قانون اساسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی این اختیار را دارند که در موارد ضروری، هیئت وزیران یا هر یک از وزرا را مورد استیضاح قرار دهند. برای طرح استیضاح در مجلس، ارائه درخواستی با امضای حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان الزامی است. هیئت وزیران یا وزیر مربوطه موظف است ظرف ۱۰ روز پس از مطرح‌شدن استیضاح، در مجلس حاضر شده و به سؤالات پاسخ داده و از مجلس درخواست رأی اعتماد مجدد کند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت:متن توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز توسط معاون وزیر خارجه به نمایندگان ارائه شد و امروز قرار است کمیسیون امنیت ملی آن را بررسی کند
سازمان آگهی های پُرسون