مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

مهمترین اخبار

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مشهدالرضا(ع) محدود به جغرافیای ایران نیست، گفت: این شهر متعلق به جهان اسلام است و نشان مشهدالرضا می‌تواند به‌عنوان نمادی فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی، نقش مؤثری در حکمرانی و دیپلماسی عمومی ایفا کند.
رضا تقی‌پور، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آشفتگی‌های اخیر بازار ارز، تأکید کرد که کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و مدیریت اقتصادی با منطق شرایط عادی، نه‌تنها راهگشا نیست بلکه می‌تواند بحران‌ها را تشدید کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر واقعی و انباشته‌بودن مطالبات معیشتی مردم، تعلل در اصلاحات ساختاری اقتصاد را غیرقابل توجیه دانست و هشدار داد که کم‌کاری و ناکارآمدی مدیران، علاوه بر تبعات اقتصادی، می‌تواند امنیت ملی و سرمایه اجتماعی کشور را تضعیف کند.
پرداخت وام اشتغال بر اساس برنامه هفتم پیشرفت با رویکردی جدید در دستور کار قرار گرفته و این‌بار کمیته امداد امام خمینی (ره) با اتصال این وام‌ها به طرح‌های پنل خورشیدی، به‌دنبال ایجاد اشتغال پایدار، توانمندسازی مددجویان و کمک به حل ناترازی انرژی کشور است.
انتقاد نماینده قم در مجلس:

قانون عفاف و حجاب در کشور اجرا نمی‌شود

نماینده مردم قم در مجلس، سبک زندگی غربی را تهدیدی برای بنیان خانواده و ارزش‌های اسلامی دانست و خواستار بازگشت به اقتصاد و علوم انسانی اسلامی شد.
بابایی کارنامی در مجلس:

خبر مهمی برای ملت ایران در راه است

بابایی کارنامی خطاب به هیات رئیسه مجلس گفت: خبر خوشی که دوستان برای هفته آینده دارند را به محضر ملت ایران برسانید.
تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵، اعلام کرد کسری بودجه کشور که رقم آن ۸۰۰ همت برآورد می‌شود، قطعا تورم‌زا خواهد بود. وی همچنین تأکید کرد که مجلس برای تقویت حقوق نیروهای مسلح تلاش‌های ویژه‌ای انجام خواهد داد.
جلسه سرنوشت‌ساز کمیسیون اجتماعی؛

جزئیات لایحه مهم کمیسیون اجتماعی/ جزئیات

کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی «لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع»، مواد مهمی را به تصویب رساند که از ممنوعیت شراکت و مشاوره ذی‌نفعان در پروژه‌ها تا جلوگیری از انتصاب بستگان مدیران در سمت‌های حساس را شامل می‌شود؛ لایحه‌ای که پس از رفع ابهامات، در آستانه ارجاع به صحن علنی مجلس قرار دارد.
نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از برگزاری جلسه سه‌ساعته این کمیسیون با رئیس سازمان صداوسیما خبر داد و اعلام کرد که گزارش عملکرد این سازمان در اجرای مصوبات قانونی حوزه عفاف و حجاب، مورد توجه و تقدیر اعضای کمیسیون قرار گرفته است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از جایگاه فرهنگ در لایحه بودجه، گفت که فرهنگ همواره پس از اتخاذ تصمیم‌های اصلی بودجه‌ای دیده می‌شود و سهم آن نه بر اساس تحلیل کارشناسی، بلکه از محل باقی‌مانده منابع تعیین می‌شود؛ رویکردی که به گفته او یک خطای جدی در منطق بودجه‌ریزی کشور است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از مخالفت اعضای این کمیسیون با افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده خبر داد و اعلام کرد این نرخ در سال آینده بدون تغییر و معادل ۱۰ درصد باقی خواهد ماند.
سازمان آگهی های پُرسون