مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

مهمترین اخبار

مجلس شورای اسلامی که به دلیل حضور نمایندگان مردم، به «خانه ملت» شهرت دارد و به تعبیر امامین انقلاب، باید «عصاره فضایل ملت» باشد، این روزها به دلایل مختلف توجه افکار عمومی را به خود جلب کرده است؛ به گونه‌ای که لازم است همه نمایندگان و هیأت‌رئیسه مجلس بیش از پیش در این زمینه تأمل و تدبیر کنند.
نماینده تهران در مجلس گفت: در موضوع خروج، وقتی دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، اگر از ان‌پی‌تی خارج بشویم، دوستان خودمان را در دنیا از دست می‌دهیم. این کار را بکنیم؟ اصلاً الان زمان مناسبی نیست و منفعتی برای ما ایجاد نمی‌کند. البته به عنوان تهدید خوب است من این مقدار را قبول دارم، ولی باید مجموع جوانب را دید و آن بشود مبنایی برای تصمیم.
قالیباف در دیدار وزیر امور خارجه ارمنستان مطرح کرد:

دخالت قدرت‌های خارجی می‌تواند قفقاز را ناامن کند

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار وزیر امور خارجه ارمنستان با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش در منطقه قفقاز گفت: این منطقه نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود و تحکیم مرزهای رسمی، لازمه ایجاد ثبات در آن است.
عضو هیئت‌ رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر جایگاه ایران در معادلات قدرت جهانی گفت: قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران در جرگه ابرقدرت‌ها، واقعیتی مبرهن و حتی مورد اذعان بین‌المللی است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از فروش نوبت پزشکان در پلتفرم‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی گفت این اقدام سوءاستفاده از نیاز مردم است و باید پزشکان و کارکنان مطب‌هایی که در این فرآیند نقش دارند، شناسایی شوند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: آزمایش‌های مربوط به کالاهای اساسی باید طبق روال ادامه پیدا کند و هرگونه تغییر در این فرآیند نباید باعث کاهش سطح کنترل‌های بهداشتی شود.
رئیس مجلس درباره اختصاص ارز به افراد بالای ۱۸ سال گفت: خود من، وقتی این موضوع را از رسانه‌ها مطلع شدم، واقعاً برای من هم متعجب بود و تعجب کردم که چه دلیلی دارد این کار انجام شود.
دقایقی پیش جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۲ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی به صورت مجازی و به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.
نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی از پیگیری جدی مشکلات زیرساختی جنوب استان بوشهر در حوزه‌های آب، راه، بهداشت و آموزش خبر داد و گفت: رفع دغدغه‌های مردم این منطقه با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مجلس دنبال می‌شود.
رئیس مجلس دوازهم در پاسخ به لفاظی‌های اخیر وزیر خزانه‌داری آمریکا که مدعی فروپاشی اقتصاد ایران ظرف دو هفته آینده شده بود، توضیحاتی درباره اهرم‌های فشار ایران بر اقتصاد آمریکا ارائه کرد.
سازمان آگهی های پُرسون