همدان

یادداشت/ قطعی برق و خاموشی‌های مکرر در کشور مردم را کلافه کرده، بیماران را در خطر انداخته و وسایل برقی را در شرایط از کارافتادگی قرارداده و هیچ فردی از طرف مردم مدعی اصلاح و دفاع نیست.
رئیس پلیس راه استان همدان با بیان اینکه روزانه ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ پلاک غیربومی در راه های استان تردد دارند، گفت: جریمه، تنها عامل ممانعت از تردد خودروهای غیربومی در راه های استان است.
نماینده همدان در مجلس با بیان اینکه اصرار بر تعطیلی شهرها در شرایط کرونا مشکلی را حل نمی‌کند گفت: دولت به وظایف حمایتی خود از مشاغل غیر بیمه‌ای به خوبی عمل نکرده و خیلی از خانوارها در اثر شیوع کرونا متضرر شدند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد؛

حمل 10 هزار تن کالای اساسی از بنادر جنوبی کشور به همدان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان گفت: از اردیبهشت ماه امسال تاکنون 10 هزار تن کالای اساسی از بنادر جنوبی کشور به مقصد این استان بارگیری و حمل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین خبر داد؛

توزیع ۵۰۵ تن نهاده دامی بین دامداران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین از توزیع ۵۰۵ تن نهاده دامی توسط واحد تولید خوراک دام شهرستان بین دامداران خبر داد.
تصفیه خانه فاضلاب شهری همدان در سیزدهمین هفته پویش هرهفته الف - ب --ایران با اعتبار حدود یک هزار میلیارد تومان امروز از طریق برقراری ارتباط زنده تصویری با وزیر نیرو و استاندار همدان به طور رسمی به بهره برداری رسید.
سازمان آگهی های پُرسون