کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان از جریمه هشت میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال کارخانه شن و ماسه در یاسوج به دلیل بی توجهی به ضوابط قیمت گذاری و توزیع خبر داد.
کارشناس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهروندان می‌توانند با رعایت برخی نکات ایمنی و ساده در برابر تهدیدات و جرائم سایبری مصون بمانند و تعطیلات خوبی را در کنار خانواده بگذرانند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی از جمله باغبانی و گلخانه در پی بارش برف و سرمازدگی واردشده، به گونه‌ای که دو واحد گلخانه به صورت کامل تخریب شد.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان استان و سپاه بحث اشتغال و معیشت مردم است و تلاش می‌کنیم در این زمینه نقش‌آفرین باشیم. هر برنامه‌ای که سپاه فتح شروع می‌کند در کمترین زمان ممکن و با بالا‌ترین کیفیت به سرانجام می‌رسد.
سازمان آگهی های پرسون