به گزارش سایت خبری پرسون، سید علی احمدزاده اظهار داشت: طبق برنامه ریزیهای انجام شده و با احداث پل بر روی رودخانههای مختلف با هدف تردد اهالی روستاها، برای همیشه عبور و مرور با گرگر در کهگیلویه و بویراحمد جمع میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته در مسیر رودخانههای استان تلفات جانی داشتیم که عملیات پلسازی در مسیر سیلابها در حال اجرا است، عنوان کرد: پل شهید طیب افتتاح شد، پل رودخانه رودسمه تا عید نوروز به بهرهبرداری میرسد و پل رودخانه خرسان و پل وحدت موگرمون در حال اتمام بوده و در سال 1403 به بهرهبرداری میرسند.
احمدزاده ابراز کرد: پل قیام به بهرهبرداری رسید و پل بید انجیر در سال 1403 به بهرهبرداری میرسد و در واقع مناطقی که باید از گرگر بعنوان پل عبور میکردیم دیگر تمام شده و در روستاها جمعآوری شده است.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در حوزه دیشموک و چاروسا حدود 13 پل را با اعتبارات جدید شروع خواهیم کرد و این روستاهای آنتنی را میخواهیم نجات دهیم و از این وضعیت خارج کنیم.
احمدزاده افزود: بسیاری از جادههای ارتباطی روستاها از جمله حوزه زیلایی، سادات، پوله، موشمی و موردزرد گرفتار سیلاب بودند مناطقی که اصلاً دیده نمیشدند، پروژههای زیادی در روستاهای استان در دست اجرا بوده و در بسیاری از روستاها روکش آسفالت صورت گرفت، جادهها را بازسازی کردیم.
سید علی احمدزاده این را هم گفت که برای جاده دشتروم_سرفاریاب که از منطقه سادات امامزاده علی (ع) میگذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: در سفر دوم رئیس جمهوری و برخی از اعضای هیئت دولت به استان حدود 14 هزار میلیارد تومان اعتبار گرفتیم که بخشی از این اقدامات انجام شده حاصل هزینههای سفر ریاست جمهوری است که هنوز هم خدمات ادامه دارد.
احمدزاده بیان کرد: مطالبات عمده وزارت نفت و سازمان برنامه بودجه تخصیص شده اما برخی از وزارتخانهها مبلغی پرداخت نکردند که این مهم را از دولت مطالبه کردیم و در سفر دوم رئیسجمهور برای زیرساختها دوبرابر سفر اول آقای رئیسی اعتبارات گرفتیم که در سفر اول حدود سه هزار میلیارد تومان تخصیص داده شد با رایزنی این مبلغ به بیش از هفت هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
وی یادآور شد: در سفر دوم حدود 14 هزار میلیارد تومان اعتبار گرفتیم که این رقم در استان بیسابقه است و میبایست توان کارکرد اجرایی را به همین نسبت بالا ببریم؛، یعنی شرط اینکه اعتبار جذب شود کار و تلاش بیشتر باشد که در برخی قسمتها تجدید نظر کاری لازم داشتیم.
احمدزاده خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از مدیران استان جوابگوی این حد کار نباشند در توان مدیران تجدیدنظر کردیم که حتماً این تغییرات انجام میشود.
منبع: تسنیم