مهدی علامیر در گفتگو با پُرسون مطرح کرد:

تلاش سازمان شیلات برای تولید محصولات صادرات‌محور

مدیر کل دفتر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان شیلات ایران با تاکید بر اینکه تلاش برای تولید محصولات صادرات‌محور است، گفت: با فرآوری محصولات می‌توان با ارزش افزوده آنها را به کشورهای هدف صادر کرد.
تصویر تلاش سازمان شیلات برای تولید محصولات صادرات‌محور

به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ مهدی علامیر، مدیر کل دفتر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان شیلات ایران امروز یک‌شنبه ۲۵ خردادماه در حاشیه سفر خود به گیلان و در بازدید از مراکز بازسازی ذخائر این استان در گفت‌وگو با پرسون ضمن اشاره به اینکه حدود ۱۹ درصد از تولیدات حوزه آبزی ‌پروری کشور صادر می‌شود، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌های مدونی که در حوزه تجارت انواع محصولات آبزی صورت می‌گیرد خوشبختانه روند افزایشی داشته و به لحاظ تراز تجاری مثبت نیز این جایگاه حفظ شده است.

وی با اشاره به تولید بالغ بر ۲۰۰ هزار تنی ماهیان گرمابی، افزود: عمده صادرات به کشورهای هم‌جوار از جمله عراق انجام می‌شود.

علامیر با تاکید بر اینکه تلاش برای تولید محصولات صادرات‌محور است، افزود: با فرآوری محصولات می‌توان با ارزش افزوده آنها را به کشورهای هدف صادر کرد.

وی با بیان اینکه در راستای حفظ بازارهای هدف اقدامات لازم مدنظر قرار دارد، تصریح کرد: در کنار بازاریابی و امکان حضور و فروش در کشورهای مختلف، نگهداشتن این جایگاه نیز مهم است و باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

علامیر با اشاره به پای‌بندی سازمان شیلات به برنامه‌هایی که منطبق با اهداف توسعه‌ای و پیشرفت کشور در حوزه شیلاتی، تاکید کرد: آبزی پروری از حوزه‌های بسیار فعال و پویا است که با توجه به تغییرات اقلیمی، خشک‌سالی ‌ها همچنین ناپایداری‌هایی که توسط بشر اتفاق افتاده می‌بایست تولید در واحد سطح را افزایش دهیم.

مدیر کل دفتر حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان شیلات ایران تصریح کرد: برای افزایش تولید در واحد سطح استفاده از آخرین فن‌آوری ‌های روز از جمله مکانیزاسیون‌های پیشرفته همچنین تعامل با شرکت‌های دانش بنیان مورد توجه قرار دارد تا به پایداری تولید برسیم.

مهدی علامیر سازمان شیلات گیلان

علامیر در خصوص صادرات خاویار و ماهیان خاویاری گفت: ایران همیشه در رتبه‌های برتر صادرات این محصول قرار داشته اما نکته حائز اهمیت، کیفیت محصول ایران، مشتری پسند بودن و برند جهانی این محصول است.

وی افزود: طبق آمار ۲۰۲۲ فائو؛ سازمان خواروبار جهانی، ایران در گوشت ماهی خاویاری رتبه چهارم و در خاویار بلوگا رتبه اول را دارد البته لازم به ذکر است ارائه آمار فائو به صورت دوسالانه صورت می‌گیرد و آمار ۲۰۲۴ هنوز منتشر نشده است.

علامیر با اشاره به اینکه تولیدات شیلاتی در بین محصولات کشاورزی شاید کمی بیش از یک و نیم درصد را به خود اختصاص داده ولی بالغ بر ۱۱ درصد از ارزش ریالی در حوزه محصولات کشاورزی را دارد، افزود: این مساله بیانگر اهمیت این حوزه است.

968135

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون