معرفی ۵ نوشیدنی برای جلوگیری از سکته مغزی

سکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ و میر در ایران و سایر نقاط دنیا است. سکته مغزی که به عنوان حمله مغزی نیز شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که لخته‌ای جریان خون بخشی از مغز را مسدود می‌کند یا زمانی که یک رگ خونی در مغز می‌ترکد. این می‌تواند منجر به آسیب مغزی، ناتوانی طولانی مدت یا حتی مرگ شود.
تصویر معرفی ۵ نوشیدنی برای جلوگیری از سکته مغزی

به گزارش سایت خبری پُرسون، : دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه نتایج مطالعات درباره سکته‌ مغزی بیانگر این است که بروز سکته مغزی در ایران حدود ۱۵۰ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در هر سال است، گفت: البته میزان بروز سکته مغزی در کشور از متوسط جهانی بیشتر بوده و حدود ۱.۵ برابر متوسط جهانی است. بنابراین لزوم توجه به نکاتی جهت پیشگیری از وقوع سکته مغزی در میان ایرانیان بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد.

ایجاد تغییرات در سبک زندگی می‌تواند نقش مهمی در کاهش خطر داشته باشد. در این مطلب به پنج نوشیدنی اشاره می‌کنیم که می‌توانند به کاهش خطر سکته کمک کنند. این نوشیدنی‌ها نه تنها از سکته جلوگیری می‌کنند، بلکه خوشمزه و با طراوت نیز هستند. نگاهی به آن‌ها بیاندازید.

چای سبز

خوردن یک فنجان چای سبز شاید راه حلی برای بسیاری از نگرانی‌های سلامتی باشد که ممکن است بعدها در زندگی ظاهر شوند. چای سبز مملو از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه کاتچین است که گردش خون سالم را تقویت کرده و التهاب را کاهش می‌دهد. این ترکیبات خطر تشکیل لخته خون را کاهش می ‌هند و در نتیجه خطر سکته را کاهش می دهند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم چای سبز ممکن است سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.

آب چغندر

چغندر برای سلامتی مفید است. این سبزی سرشار از نیترات است که به آرامش و گشاد شدن عروق خونی کمک می‌کند. در نتیجه، جریان خون و فشار خون بهبود می‌یابد. وقتی فشار خون کنترل شود، می‌تواند از خطر سکته جلوگیری کند. آب چغندر علاوه بر کاهش فشار روی سیستم قلبی و عروقی، برای سلامت قلب و مغز نیز مفید است.

اسموتی‌های توت

از اسموتی‌های توت نهایت لذت را ببرید. این نوشیدنی‌ها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارند. انواع توت‌ها مانند زغال اخته، توت فرنگی و تمشک سرشار از فلاونوئیدها هستند که آنتی اکسیدان‌های قدرتمندی هستند که التهاب را کاهش داده و از سلامت قلب حمایت می‌کنند. این فلاونوئیدهای سالم با مبارزه با استرس اکسیداتیو به بهبود عملکرد عروق خونی و کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کنند.

آب مرکبات

از رژیم غذایی گرفته تا مراقبت از پوست، ویتامین C که در مرکبات یافت می‌شود واقعا هدیه طبیعت است. مصرف آب مرکبات تازه فشرده، مانند پرتقال یا گریپ فروت، سرشار از ویتامین C، می تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد. ویتامین C به لطف فلاونوئید از گردش خون سالم پشتیبانی می‌کند. برای به دست آوردن بهترین نتایج، آب میوه های کامل را برای حفظ فیبر و اجتناب از قندهای اضافه انتخاب کنید.

آب انار

انار سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه پلی فنول‌ها است که به بهبود جریان خون و جلوگیری از تجمع پلاک در شریان‌ها کمک می‌کند. با کاهش انسداد شریانی، این آبمیوه می‌تواند خطر سکته‌های مغزی ناشی از محدود شدن جریان خون به مغز را کاهش دهد. به سراغ آب انار شیرین نشده بروید تا از حداکثر فواید آن بهره مند شوید.

منبع: همشهری آنلاین

942610

سازمان آگهی های پرسون