۱۵ درصد مردم ایران اصلا از مسواک استفاده نمی کنند

رئیس شورای برنامه‌ریزی سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت ۱۵ درصد از مردم ایران اصلا مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد یا آبسه به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان‌شان را بکشند.
تصویر ۱۵ درصد مردم ایران اصلا از مسواک استفاده نمی کنند

به گزارش سایت خبری پُرسون، مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی و رئیس شورای برنامه‌ریزی سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱۵ درصد از مردم ایران اصلا مسواک نمی‌زنند و تحت هیچ عنوانی تا قبل از درد یا آبسه به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند تا زمانی که نیاز باشد دندان‌شان را بکشند.

امیررضا رکن روز یکشنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی سلامت دهان و دندان که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: شاخص DMFT (شاخص تعداد دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پر شده) کودکان کمتر از ۱۲ سال در ایران نامناسب و ۱.۸۴ است که ۸۰ درصد آن پوسیده است و بر اساس اهداف برنامه هفتم پیشرفت این شاخص باید به ۱.۴ برسد.

وی افزود: در دوره اخیر وزارت بهداشت، برنامه‌های خوبی برای پیشگیری از بیماری‌های سلامت دهان و دندان در مدارس در حال انجام است که اثرات آن در آینده مشخص می‌شود.

سهم بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی ناچیز است

رکن با اشاره به رتبه دوم هزینه‌های دندانپزشکی در پرداختی از جیب مردم در حوزه سلامت، بر افزایش بهره وری امکانات دندانپزشکی در بخش‌های مختلف دولتی تاکید کرد و گفت: سهم بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی ناچیز است و این سازمان‌ها به تعهدات خودشان عمل نمی‌کنند.

مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشکی از فعالیت ۴۸ دانشکده دندانپزشکی در کشور خبر داد و گفت: افزایش بی‌رویه و غیرکارشناسی تعداد دانشجویان در دو سه سال اخیر آسیب‌های زیادی به آموزش وارد کرده و کمبودهای شدیدی در تجهیزات آموزشی دندانپزشکی وجود دارد که به عنوان نمونه اکنون علاوه بر فضای فیزیکی حداقل ۲۲ هزار یونیت دندانپزشکی در دانشکده‌ها مورد نیاز است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گفت: نیاز است کمیته جایابی نیروهای سلامت دهان و دندان بر اساس آیین‌نامه‌ای مشخص تشکیل شود تا توزیع نیروها که توسط معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت انجام می‌شود، با هماهنگی این معاونت‌ها مورد ساماندهی قرار گیرد و نیروهای مختلف به ویژه متعهدین سهمیه عدالت آموزشی بکار گرفته شوند.

محمد رضا ظفرقندی با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه سلامت دهان و دندان، افزود: حل بخشی از این مشکلات در حوزه اختیارات وزارت بهداشت و بخشی دیگر نیازمند تعامل با سایر دستگاه‌ها است.

منبع: ایرنا

931515

سازمان آگهی های پرسون