طرز تهیه کیک رژیمی خوشمزه برای دیابتی ها

امروز طرز تهیه کیک بدون شکر برای دیابتی ها را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تصویر طرز تهیه کیک رژیمی خوشمزه برای دیابتی ها

به گزارش سایت خبری پُرسون، کیک های رژیمی یا بدون شکر برای کسانی که منع مصرف کیک و شیرینی دارند گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید این بار با شیره انگور یا خرما این کیک را تهیه کنید و با خیال راحت میل کنید زیرا در آن شکر نیست. این کیک بافت و طعم فوق العاده ی دارد و شما می توانید با فر و بدون فر این کیک عالی را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم

آرد ۲۸۰ گرم

تخم‌مرغ درشت ۴ عدد

شیره‌ی انگور ۲۲۵ گرم

شیر ۸۰ میلی‌ لیتر

روغن مایع ۷۰ میلی‌ لیتر

بیکینگ‌ پودر ۲ ق چای خوری

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

هل سابیده شده ۱/۲ ق چای خوری

گلاب ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک بدون شکر برای دیابتی ها

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک پیمانه شیرینی پزی یا یک لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود و اگر می خواهید بدون فر تهیه کنید شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و قابلمه را بگذارید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

ابتدا زرده و سفیده‌ ی تخم‌مرغ‌ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را هم بزنید تا کف کنند و نیمی از شیره‌ی انگور را افزوده و هم می‌زنیم تا سفیده پف کرده و ابری شود. زرده‌ های تخم‌ مرغ را همراه وانیل و هل ساییده و باقیمانده‌ی شیره‌ی انگور هم بزنید تا تغییر رنگ داده و حجم بگیرند

مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در ادامه باید شیر و روغن مایع را به زرده‌ها افزوده و ۱۰ ثانیه همزده ،آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب و الک کرده و به زرده افزوده و موادمان را یک دور با همزن می‌زنیم(فقط در حد ترکیب شدن آرد با مواد) سفیده‌ ی تخم‌مرغ را در دو مرحله به مواد افزوده و با لیسک هم‌ بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: پخت کیک دیابتی

مایه‌ ی کیک را داخل قالب میانتهی می‌ریزیم به قطر ۲۵ سانت که با کره چرب کرده‌ایم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا کیک پخته و طلایی شود. پس از پخت و خنک شدن به دلخواه تزیین و سرو کنید اما برای پخت بدون فر باید زیر قابلمه شعله‌ پخش کن بذارید و حرارت را بسیار کم کنید و درب قابلمه را با دمکنی محکم ببندید و پس از ۲۰ دقیقه با خلال چوبی داخل کیک فرو ببرید و اگر کیک مغزپخت شده بود،می‌توانید کیک را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کیک هم طلایی شود.

منبع: فرتاک نیوز

930683

سازمان آگهی های پرسون