نتایج پژوهش چه میگوید؟
این مطالعه که در شهر لسآنجلس انجام شده، نشان میدهد که تأخیرهای غیرمنتظره ترافیکی حتی در حد ۳۰ ثانیه در هر مایل، باعث افزایش یک در مراجعه به رستورانهای فست فود میشود. این رقم شاید ناچیز به نظر برسد، اما در مقیاس یک شهر بزرگ مانند لسآنجلس، این یعنی ۱.۲ میلیون مراجعه بیشتر به فست فود در سال!
الگوی جالب رفتاری
تحقیقات نشان دادهاند که تأثیر ترافیک بر انتخاب غذا در ساعات اوج ترافیک عصرگاهی (۵ تا ۷ بعدازظهر) بیشتر است، یعنی درست زمانی که بسیاری از افراد در مسیر بازگشت به خانه هستند و باید بین آشپزی، خرید مواد غذایی یا خرید فست فود تصمیم بگیرند.
دکتر بکا تیلور، سرپرست این تحقیق، میگوید: "وقتی زمان کمی در اختیار داریم، تمایل ما به انتخابهای سریعتر و راحتتر افزایش مییابد، و فست فود دقیقاً همین ویژگی را دارد. ترافیک عملاً زمان مفید روزانه را از بین میبرد و ما را به سمت انتخابهای ناسالم سوق میدهد."
یک مشکل جهانی
با توجه به اینکه ترافیک و فست فود در اکثر شهرهای بزرگ دنیا وجود دارد، این الگو احتمالاً در بسیاری از نقاط دیگر نیز صدق میکند. به همین دلیل، محققان پیشنهاد میکنند که کاهش ترافیک شهری از طریق بهبود زیرساختها، گسترش حملونقل عمومی و افزایش فرصتهای دورکاری، میتواند به بهبود تغذیه شهروندان نیز کمک کند.