پاکوره؛ غذای گیاهی ترد و تند، رقیب سوخاری های گوشتی+طرز تهیه

پاکوره هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور هند است که با طعم تیز و تند و تردی که دارد رقیب بسیار جدی سوخاری های گوشتی است و چون کاملا گیاهی است غذای محبوب گیاه خواران است.
تصویر پاکوره؛ غذای گیاهی ترد و تند، رقیب سوخاری های گوشتی+طرز تهیه

به گزارش سایت خبری پُرسون، پاکوره یک غذای هندی است که به عنوان میان وعده، عصرانه یا غذاهای اصلی از آن استفاده می شود. طعم اصلی این غذا تند است و در آن از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز استفاده می‌شود. پخت این غذا بیشتر در آبادان رواج دارد که ما پیشنهاد می کنیم حتما برای یک بار هم شده این غذای فست فودی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم

  • هویج رنده شده یک عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد (آن را به مدت ۷ دقیقه در آب بجوشانید تا خام خام نباشد)
  • اسفناج یک مشت
  • گشنیز یک مشت
  • نخود فرنگی نصف لیوان
  • فلفل تند قرمز تازه نصف یک عدد
  • لیمو تازه یک عدد
  • پیاز دو عدد کوچک
  • سیر ۳ حبه
  • تخم رازیانه ۲ قاشق چای خوری
  • آرد ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۲ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری
  • زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
  • گراماسالا ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل چیلی یک قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم. بهتر است پیاز قرمز استفاده کنید. اسفناج و گشنیز را نیز کمی درشت خرد می کنیم. سیر را نیز خرد می کنیم.

تمام سبزیجات خرد شده و نشده یعنی پیاز، هویج رنده شده، گشنیز، اسفناج، سیر، نخود فرنگی را داخل یک کاسه می ریزیم. سیب زمینی ها را نیز رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. فلفل تند قرمز را نیز ریز ریز می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. آب لیموتازه را نیز می چکانیم. فلفل چیلی، گراماسالا، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم رازیانه و پودر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و خوب با قاشق ترکیب می کنیم.

در این مرحله ۵ قاشق غذاخوری آرد به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم در محیط آشپزخانه مایه پاکوره یک ساعت استراحت کند. به این مواد یک قاشق غذاخوری هم نمک اضافه می کنیم. در زمان استراحت دو قاشق آب به مواد اضافه کنید تا چسبندگی لازم ایجاد شود.

مواد پاکوره را به اندازه کوچک در روغن سرخ می کنیم مانند کوکو. هر میزانی که بخواهید می توانید پاکوره ها را در روغن برشته کنید اما بعد از اینکه از روغن در می آورید حتما روی دستمال بگذارید تا روغن آن برود و کاملا ترد شود. این پاکوره را می توانید با سس تمرهندی میل کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

840005

سازمان آگهی های پرسون