به گزارش سایت خبری پرسون، این صبحانه خوشمزه و مقوی، علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از مواد مغذی است که به شما انرژی مورد نیاز برای شروع روز را میدهد. در ادامه، طرز تهیه ساده و سریع اوتمیل موز را به همراه نکات مفید برای تهیه یک صبحانه دلچسب آموزش خواهیم داد.
جو دوسر پرک: ۱/۲ لیوان (یا به اندازه دلخواه)
شیر یا شیر گیاهی: ۱ لیوان
موز: ۱ عدد
عسل یا شیره افرا: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
گردو یا بادام: به مقدار دلخواه برای تزیین (اختیاری)
پخت جو دوسر: جو دوسر پرک را با شیر (یا شیر گیاهی) در قابلمهای کوچک بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا جوها نرم شوند و مخلوط به غلظت دلخواه برسد. این مرحله حدود ۵-۷ دقیقه طول میکشد.
اضافه کردن موز: موز را پوست بگیرید و نصف آن را به صورت پوره یا تکههای کوچک درآورید و به مواد در حال پخت اضافه کنید. موز باعث میشود این صبحانه طعم شیرینتری بگیرد.
شیرین کردن (اختیاری): اگر دوست دارید اوتمیل شیرینتر باشد، عسل یا شیره افرا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تزیین: بعد از آماده شدن اوتمیل، آن را در ظرف سرو بریزید. نیمه دوم موز را برش دهید و روی اوتمیل بگذارید. میتوانید مقداری گردو یا بادام خرد شده و دارچین هم برای طعم بیشتر روی آن بریزید.
منبع: نمناک