به گزارش سایت خبری پرسون، حتما شنیدهاید که از قدیم میگویند : «صبحانه رو تنها بخور، نهارو با دوست.» لابد میپرسید چرا؟ چون به اعتقاد کارشناسان تغذیه، صبحانه اصلیترین و کاملترین وعده غذایی ماست که انرژی کل روزمان را تامین کند. برای همین هم بهتر است این وعده را دست کم نگیریم و با حوصله و به دور از هر چشم مزاحمی که رد لقمههایتان را نگیرد، تهیه و میل کنیم.
املت کدو حلوایی
تعداد: ۲نفر
آماده سازی: ۱۵دقیقه
زمان پخت: ۱۰دقیقه
مواد لازم:
- کدو حلوایی ۵۰۰ گرمی
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی ۱۷۵ گرم
- فلفل قرمز چیلی دو عدد
- سرکه بالزامیک دو قاشق چایخوری
- نعنا تازه ۵۰ گرم
- تخم مرغ شش عدد
روش تهیه:
۱-ابتدا باید ۱۷۵ گرم پنیر کبابی را مکعبی برش بزنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نیمی از روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید.
۲-ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید. پنیر کبابی برش خورده را داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف آن را به مدت یک تا دو دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید و داخل یک ظرف کنار بگذارید.
۳-پوست کدو حلوایی را بکنید و گوشت آن را به تکههای کوچکتر برش بزنید. روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس تکههای کدو حلوایی را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند و رنگ آنها تغییر کند.
۴-دو عدد فلفل قرمز چیلی را ریز خرد کنید (نیازی به خارج کردن دانههای فلفل نیست). دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. فلفل چیلی خرد شده و سیر رنده شده را داخل ماهیتابه اضافه کنید و برای حدود دو دقیقه دیگر همه مواد را تفت دهید.
۵-دو قاشق چایخوری سرکه بالزامیک اضافه کنید. سپس پنیر کبابی سرخ شده را دوباره داخل ماهیتابه بریزید. برگهای نعنا را نیز کمی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.
۶-در نهایت تخم مرغها را داخل یک کاسه بشکنید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شود. سپس تخم مرغها را روی بقیه مواد داخل ماهیتابه بریزید. املت را به مدت چند دقیقه بپزید تا کمی سفت شود.
۷- اکنون گریل را گرم کنید. املت را به مدت پنج دقیقه داخل آن قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. اگر دوست دارید بلافاصله آن را به صورت گرم سرو کنید یا بگذارید تا کمی خنک شود و در کنار یک سالاد سبزی به صورت سرد سرو کنید. املت کدو حلوایی با پنیر کبابی شما آماده است.
نکته:
اگر گریل ندارید میتوانید درماهیتابه را قرار دهید تا املتتان به خوبی پف کند.
منبع: همشهری آنلاین