ترکیب تلخی قهوه و شیرینی بستنی؛ طرز تهیه کیک‌بستنی تیرامیسو

طرفداران طعم تلخ قهوه و مزه شیرین بستنی، حتما از خوردن یک کیک‌بستنی تیرامیسو لذت می‌برند. این دسر ترکیبی می‌تواند به پای ثابت مهمانی‌هایتان تبدیل شود.
تصویر ترکیب تلخی قهوه و شیرینی بستنی؛ طرز تهیه کیک‌بستنی تیرامیسو

به گزارش سایت خبری پرسون، ترکیب طعم شیرین تیرامیسو با خنکی بستنی، یک دسر خوشمزه تابستانی درست می‌کند که می‌تواند بین بچه‌ها و بزرگ‌ترها حسابی محبوب باشد.

نام: کیک‌بستنی تیرامیسو

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۹۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • نشاسته ذرت و آرد سفید: نصف پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
  • بستنی قهوه: یک لیتر
  • پودر قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • قهوه اسپرسو تازه دم‌شده: یک و نیم پیمانه

روش تهیه:

۱. زرده تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و نصف پیمانه شکر هم بزنید. سفیده‌ها را هم با کمی نمک و نصف پیمانه شکر جداگانه هم بزنید تا پف کنند. بعد این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

۲. آرد و نشاسته ذرت الک‌شده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و در قالب کیک بریزید. قالب را ۴۰ دقیقه در فر گرم‌شده بگذارید تا کیک بپزد. بعد از سرد شدن آن را از وسط نصف کنید.

۳. روی لایه اول کیک، قهوه دم‌شده را که با بقیه شکر شیرین کرده‌اید، بمالید. یک لایه بستنی هم‌زده روی لایه کیکی بمالید و لایه بعدی کیک را روی آن بگذارید و کیک را در فریزر قرار دهید.

۴. کیک را از فریزر بیرون بیاورید و یک لایه بستنی روی آن بمالید. بعد پودر قهوه فوری روی کیک بپاشید و آن را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد. بعد از ۱۰ دقیقه کیک‌بستنی آماده است.

نکته: برای بیرون آوردن کیک از فریزر عجله نکنید تا بستنی آب و فرم کیک خراب نشود.

منبع: همشهری آنلاین

763919

سازمان آگهی های پرسون