کنترل و رفتار با کودک بی‌ادب در مهمانی‌ها

اگر کودکتان در مهمانی‌ها بی ادبی می کند و اخطارهایی که شما قبل مهمانی به او داده بودید را فراموش می کند، با یک‌سری نکات می‌توانید این رفتار را تغییر دهید.
تصویر کنترل و رفتار با کودک بی‌ادب در مهمانی‌ها

به گزارش سایت خبری پرسون، برخی از کودکان برای جلب کردن توجه والدین، رفتارهای ناپسندی را در مقابل دیگران انجام می‌دهند. گاهی این رفتارها به قدری زننده است که ممکن است موجب خجالت کشیدن شما در برابر دیگران گردد، اما بهتر است در این موقعیت بهترین واکنش را از خود نشان دهید تا بتوانید کودکتان را کنترل نمایید و به شیوه ای که در این بخش گفته شده است پیش بروید.

خودتان مقصرید

اگر جزو والدینی هستید که اجازه کودکی کردن و حرکت به کودکتان نمی دهید، باید منتظر باشید تا او برای جلب توجه در میهمانی‌ها رفتارهای از قبیل جیغ زدن، تخریب کردن انجام دهد، رفتارهایی که شاید خودتان نیز با دیدنش تعجب کنید.

والدینی که رفتار سختگیرانه با کودک خود دارند و توجهی به نیاز فرزند شان به جلب توجه نشان نمی دهند، موجب ایجاد واکنش هایی از طرف فرزند شان می‌شوند زیرا این کودکان می‌خواهند در حضور دیگران، همه محدودیت‌ها را از بین ببرند و رفتار والدین شان را تلافی کنند.

چند ساعت آزادی

برخی از کودکان فقط به دنبال جلب توجه والدین هستند و فرقی نمی کند این توجه والدینشان با خشم باشد یا مهربانی بنابراین زمانی که مهمان می‌آید یا به مهمانی می‌رود، در حضور دیگران مقررات را رعایت نمی کند، چرا که می‌داند والدین هم در حضور دیگران با او برخورد همیشگی را نمی کنند و از این فرصت برای استقلال و نشان دادن توانایی خود استفاده می‌کند.

هم جدی، هم مهربان

بعد از اینکه والدین دلیل این رفتار کودکشان را فهمیدند و این مشکل را ریشه یابی نمودند باید برای اصلاح این عادت تلاش کنند و بهترین برخورد را با فرزندشان داشته باشند.

این رفتار والدین باید قاطعانه توام با مهربانی باشد یعنی اینکه نه به کودک باج دهند و نه با سختگیری این تصور را در او ایجاد نمایید که دیگر کسی دوستش ندارد.

اگر کودک احساس کند که دیگران دوستش ندارند و یا تحقیر شود عزت نفسش پایین می‌آید و انگیزه اش را برای «بچه خوب» بودن از دست می‌دهد.

دوست کوچولوی‌تان باشید

والدین باید با کودکانشان صمیمی باشند و مانند یک دوست خوب آنها را راهنمایی کنند تا کودک از بیان مشکلش خجالت نکشد و قدرت ابراز آن را داشته باشد.

همچنین والدین نباید آنقدر خشن باشند که بچه بترسد و مشکلش را بیان نکند. اگر کودک نتواند مشکلش را در مقابل خانواده اش ابراز کند به افراد دیگر پناه می‌برد و این می‌تواند بسیار مخرب باشد.

تنبیه ممنوع

اگر کودکی رفتار زشتی را انجام داد، نباید به آن توجه کرد زیرا با دیدن توجه بزرگتر‌ها شرطی می‌شوند و رفتارشان را تکرار می‌کنند. در این مواقع باید به او کم توجهی نمود تا متوجه کار اشتباه خود شود.

برخی از والدین در این موقعیت کودکشان را تنبیه می‌کنند اما تنبیه و برخورد سختگیرانه، این رفتارها را در کودکان تقویت می‌کند و موجب تکرار این رفتارهای مخرب می‌شود.

اگر والدین به کودکشان بگویند اگر دوباره این کار را تکرار کنی تنبیه می‌شوی، این ترس از تنبیه شدن مجدد منجر به تقویت رفتار زشت در کودکان می‌شود.

اخطار قبلی ندهید

اگر والدین قبل از برگزاری مهمانی کودک خود را از کاری منع کنند، کودک از این طریق به حساسیت والدینش پی می‌برد و ذهنش به محض ورود به جمع، به سمت آن رفتار می‌رود. کودک بر اساس رفتار پدر و مادرش، باید فرض را بر این بگیرد که امکان بروز رفتارهای مخرب در مهمانی وجود ندارد.

منبع: نمناک

717566

سازمان آگهی های پرسون