به گزارش سایت خبری پرسون، اگر بدنبال ایده ای مناسب به عنوان غذای خوشمزه و سریع برای نهار یا شام هستید و در ذهنتان غذای نونی در اولویت است، پیشنهاد ما توپک های سوخاری است که با سیب زمینی و چند ماده اولیه ساده تهیه می شود و در منوی غذای ساده و ارزان برای شام و نهار جایگاه ویژه ای دارند. پس اگر غذای بدون گوشت میخواهید، بدون تردید رسپی این بخش از آموزش آشپزی را امتحان کنید.
مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری
| مواد لازم | مقدار |
| سیب زمینی | 4عدد |
| آرد ذرت | 4 قاشق |
| پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
| ژامبون | به مقدار دلخواه |
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
| پودر پیاز و پاپریکا | به میزان لازم |
| تخم مرغ | 1 الی 2 عدد |
| آرد سوخاری | به میزان لازم |

طرز تهیه توپک سوخاری سیب زمینی؛ غذا با سیب زمینی آب پز
- برای تهیه این غذای ساده و ارزان، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست حدود 50 دقیقه می پزیم.
- سپس آنها را پوست کنده و ادویه ها و آرد ذرت را اضافه میکنیم و خوب می کوبیم تا پوره شود.
- بعد از پوره شدن سیب زمینی ها، حالا با دست ورز میدهیم تا مزه ها بخوبی به خورد هم برود.
- خمیر توپک ها آماده شده و حالا نوبت درست کردن توپک های شکم پر است؛ برای این کار مقداری از مایه سیب زمینی را برمیداریم، کف دست کمی باز کرده و مقداری از ژامبون یا پنیر یا هر چیز دیگری که دوست دارید داخل آن قرار داده و توپک ها را گرد می کنیم.
- توپک های سیب زمینی شکم پر را ابتدا داخل تخم مرغ همزده و سپس داخل آرد سوخاری می غلطانیم.
- توپک های آغشته به تخم مرغ و پودر سوخاری را داخل یک ظرف مناسب چیده و 1 ساعت داخل فریزر استراحت میدهیم.
- بعد از یک ساعت توپک ها را از فریزر بیرون آورده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
غذای ساده و سریع با سیب زمینی شما آماده است؛ نوش جان.
منبع: نمناک