غذای سه‌سوته با سیب‌زمینی آبپز

اگر به دنبال غذای ساده و با مواد دردسترس همانند سیب زمینی هستید برای پخت این غذا تنها به چند سیب زمینی آب پز نیاز دارید.
تصویر غذای سه‌سوته با سیب‌زمینی آبپز

به گزارش سایت خبری پرسون، اگر بدنبال ایده ای مناسب به عنوان غذای خوشمزه و سریع برای نهار یا شام هستید و در ذهنتان غذای نونی در اولویت است، پیشنهاد ما توپک های سوخاری است که با سیب زمینی و چند ماده اولیه ساده تهیه می شود و در منوی غذای ساده و ارزان برای شام و نهار جایگاه ویژه ای دارند. پس اگر غذای بدون گوشت میخواهید، بدون تردید رسپی این بخش از آموزش آشپزی را امتحان کنید.

مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری

مواد لازم مقدار
سیب زمینی 4عدد
آرد ذرت 4 قاشق
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ژامبون به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر پیاز و پاپریکا به میزان لازم
تخم مرغ 1 الی 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم

سیب زمینی

طرز تهیه توپک سوخاری سیب زمینی؛ غذا با سیب زمینی آب پز

  1. برای تهیه این غذای ساده و ارزان، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست حدود 50 دقیقه می پزیم.
  2. سپس آنها را پوست کنده و ادویه ها و آرد ذرت را اضافه میکنیم و خوب می کوبیم تا پوره شود.
  3. بعد از پوره شدن سیب زمینی ها، حالا با دست ورز میدهیم تا مزه ها بخوبی به خورد هم برود.
  4. خمیر توپک ها آماده شده و حالا نوبت درست کردن توپک های شکم پر است؛ برای این کار مقداری از مایه سیب زمینی را برمیداریم، کف دست کمی باز کرده و مقداری از ژامبون یا پنیر یا هر چیز دیگری که دوست دارید داخل آن قرار داده و توپک ها را گرد می کنیم.
  5. توپک های سیب زمینی شکم پر را ابتدا داخل تخم مرغ همزده و سپس داخل آرد سوخاری می غلطانیم.
  6. توپک های آغشته به تخم مرغ و پودر سوخاری را داخل یک ظرف مناسب چیده و 1 ساعت داخل فریزر استراحت میدهیم.
  7. بعد از یک ساعت توپک ها را از فریزر بیرون آورده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم.

غذای ساده و سریع با سیب زمینی شما آماده است؛ نوش جان.

منبع: نمناک

695039