فوت و فن خوشمزه‌ شدن سیب‌ زمینی تنوری در خانه

سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذا‌های محبوب بیشتر افراد است که می‌توانید در خانه با استفاده از مایکروفر یا سولاردام به راحتی تهیه کنید.
تصویر فوت و فن خوشمزه‌ شدن سیب‌ زمینی تنوری در خانه

به گزارش سایت خبری پرسون، برای خوشمزه‌ شدن سیب‌ زمینی تنوری خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی تنوری

  • سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا و آویشن و نمک: به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان: به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید. سپس با پوست به ابعاد دلخواه برش بزنید. بهتر است که سیب زمینی را به شکل خلالی درشت خرد کنید.

۲. داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس مقداری نمک روی آن بریزید. سیب زمینی‌های خرد شده را به مدت ۳ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا کمی نیم‌پز شود. در نهایت آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.

۳. سیب زمینی‌های خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویه‌ها را روی آن‌ها بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینی‌ها مزه‌دار شود.

۴. سیب زمینی‌ها را داخل ظرف مخصوص ماکروفر بریزید. حدود ۴۵ تا یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به آن زمان پخت بدهید.

برای تهیه سیب زمینی در سولاردام هم باید سیب زمینی‌ها را در ظرف مخصوص مناسب سولاردام بریزید و دکمه کانوکشن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ساعت زمان بدهید. بهتر است در حین پخت یک بار سیب زمینی‌ها را برگردانید یا زیر و رو کنید تا همه جایش خوب بپزد.

۵. سیب زمینی‌های پخته را از دستگاه بیرون بیاورید و روی آن پنیر پارمزان بریزید یا با انواع دیپ یا سس میل کنید.

منبع: برترین‌ها

693493

سازمان آگهی های پرسون