کباب لاهماجون؛ خوشمزه‌ترین کباب ترکی+طرز تهیه

کباب لاهماجون یکی از انواع کباب‌های مشهور و بسیار خوشمزه ترکیه است که با خمیر و نان و لایه‌ای از گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود.
تصویر کباب لاهماجون؛ خوشمزه‌ترین کباب ترکی+طرز تهیه

به گزارش سایت خبری پرسون، کشور ترکیه به داشتن کباب‌های بسیار متنوع و خوشمزه مشهور است. دونر کباب، آدانا کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب، تپسی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کباب‌های لذیذ این کشور هستند.

لاهماجون یکی از انواع کباب‌های خوشمزه ترکی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه مانند عراق، سوریه و لبنان نیز طبخ می‌شود. لاهماجون مخفف کلمه «لحم عجین» به معنای «گوشت و خمیر» است که به صورت مصطح و به عنوان «پیتزای ترکی» نیز شناخته می‌شود. این غذا از یک لایه خمیر گرد و نازک به همراه لایه‌ای از مواد روی آن تشکیل می‌شود.

لاهماجون از یک خمیر و لایه رویی تشکیل می‌شود که آن را داخل فر یا تنور می‌پزند و بعد به صورت رول شده همراه با پیاز و آبلیمو سرو می‌شود. ترکیب روی خمیر لاهماجون متفاوت است، اما مشهورترین آن لاهماجون گوشت است که در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آن را آموزش بدهیم.

در این روش نیازی به درست کردن خمیر نیست و شما می‌توانید با نان لواش نازک یا خمیر یوفکای آماده این لاهماجون خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب لاهماجون ، خوشمزه‌ترین کباب ترکی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • جعفری: ۵ شاخه
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب فلفل یا سس تند: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: نصف فنجان
  • خمیر یوفکای بزرگ یا نان لواش نازک: ۴ عدد
  • نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم
  • آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یک چهارم لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این کباب خوشمزه و خاص ابتدا پیازها را پوست و بعد رنده کنید. پیاز رنده شده را داخل گوشت چرخ کرده بریزید، سپس جعفری خرد شده، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سس فلفل، فلفل دلمه‌ای و سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را به آن اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز بدهید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند.

داخل یک کاسه کره آب شده را با آرد گندم و آب سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سینی فر را آماده کنید و خمیر یوفکا را روی سینی پهن کنید. از ترکیب آرد و کره روی خمیر بمالید، سپس خمیر یا نان بعدی را روی آن بگذارید و دوباره از ترکیب آرد و کره روی آن بمالید. هر چهار خمیر یا نان را به این صورت روی هم بچسبانید؛ سپس لبه‌ها را به سمت داخل صاف کنید تا خمیر شما یک مستطیل کامل باشد. حالا مواد گوشتی را روی نان یا خمیر بمالید و با قاشق کاملا صاف کنید. سینی را داخل فر ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از پخت نان را رول کنید و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید و میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

636360

سازمان آگهی های پرسون