عملکردهای انتخاباتی و مواضع رهبری

مواضعی که رهبری انقلاب ابتدای سال و ماه ها و هفته های اخیر اتخاذ کردند با آنچه امروز با آن مواجه هستیم متفاوت است.
تصویر عملکردهای انتخاباتی و مواضع رهبری

به گزارش سایت خبری پرسون، حسن رسولی فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی نوشت: مواضعی که رهبری انقلاب ابتدای سال و ماه ها و هفته های اخیر اتخاذ کردند با آنچه امروز با آن مواجه هستیم متفاوت است. تاکید مقامات عالیه کشور به ضرورت زمینه سازی برای حضور هر چه بیشتر مردم در انتخابات امر جدیدی نیست و همواره طی ۴۵ سال گذشته این راهبرد مطرح بوده و امسال نیز توسط ایشان بازگو شــد.

اما آنچه با دهه های پیشین متفاوت است عدم اهتمام جدی متولیان امر انتخابات چه در حوزه اجرا و چه در حوزه نظارت به فراهم کردن زمینه و اسباب تحقق یک انتخابات پرشور و رقابتی است. طبیعی است که چنانچه با یک بررسی نسبتا دقیق و حرفه ای و کارشناسی به موضوع بپردازیم این برداشت را حاصل کنیم که ظاهرا بناست در مقام بیان مواضع و راهبردهای برانگیزاننده و امیدوار کننده بخش مربوط به فراهم کردن تمهید مقدمات انتخابات به رقابتی بدون توجه به این مواضع راهبردی همچنان همانند سال های ۹۸ و ۱۴۰۰ در جهت حذف بخش عمده ای از نیروها و ظرفیت های سیاسی کشور در مسیر تحقق خواسته های سیاسی اقلیت اهتمام بورزند.

طبیعی است که اگر دنبال تشکیل مجلس قوی، کارشناس، ناظر و حرفه ای برای قانونگذاری و نظارت هستیم این مجلس از درون قریب به ۶۰ هزار صندوق رایی متولد خواهد شد که در سراسر کشور روز انتخابات به کار گرفته می شود و حاصل شمارش آرای ریخته شده به این صندوق ها تعییــن کننده ۲۹۰ نماینده مجلس است. زمانی که در فرآیند انتخابات با به کارگیری روش های مختلف و با تمسک به قانون جدید بخشی از حقوق مردم اعم از رای دهندگان و انتخاب شوندگان نادیده گرفته شوند طبعا چاره ای نیست الا اینکه شاهد یک انتخابات غیر رقابتی باشیم.

صرف نظر از آثار و پیامدهای این نوع انتخابات برای جریان های سیاسی و فراتر از آن این نحوه عمل نسبتی با استاندارد های جمهوری اسلامی ایران ندارد و فراتر از احزاب و اشخاص آثار و تبعات منفی آن در باب کاهش مسئولیت متوجه کلیت نظام حکمرانی کشور است که متاســفانه آنگونه کــه در عمــل ملاحظه می کنیــم مورد عنایت نبوده اســت. لــذا در فرصت باقی مانــده ا گر این روند عملکردها اصلاح گردد و شــاهد انتخاباتی رقابتی و معنادار در جهت تشکیل مجلسی قوی و کارشناسی باشیم می توان امیدوار بود که شاهد مشارکت بخشی از جامعه در انتخابات و تعیین سرنوشت خود باشیم. اما ا گر روند پیش گرفته شده بدینگونه که تا کنون پی گرفته شده پیش رود باید از اکنون اذعان داشت که انتخابات پیش رو سردتر و حداقلی تر از انتخابات مجلس پیشین خواهد بود و مشارکت بالایی را نخواهیم دید.

منبع: آرمان ملی

598249