به گزارش سایت خبری پرسون، معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست و تحت عنوان نمک دریا و غیره عرضه میشود، در حالیکه مردم باید آگاه باشند که این نوع نمکها قابل مصرف نیستند و برای سلامتی ضرر دارند.
وی افزود: نمک دریا دارای ید بسیار کم است و املاح موجود در آن نیاز بدن را تامین نمیکند همچنین منشا تنظیم منیزیم، کلسیم و آهن نیست.
به جای استفاده از نمک در پختوپز از آبلیمو یا آبغوره استفاده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان