چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟/داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

اگر رژیم گرفته‌اید و از خوردن روزانه سالاد احساس خستگی و روزمرگی می‌کنید، شکستن یکنواختی خوردن سالادهای بی مزه را با افزودن چاشنی‌ها و سبزیجات جدید امتحان کنید، این گونه به یک چرخه سالم و خوشمزه می‌رسید.
تصویر چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟/داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

به گزارش سایت خبری پرسون، سالادها انواع مختلفی دارند که می‌توانید با توجه به مواد اولیه ای که در اختیار دارید و همچنین ذائقه و سلیقه و نوع رژیم غذایی خود آن‌ها را تهیه کرده و در برنامه غذایی بگنجانید.

به گزارش تایمز آف ایندیا، در ایران سال‌هاست خوردن سالاد رواج دارد، از جمله سالادهایی که در ایران رایج است می توان به سالاد شیرازی، سالاد فصل، سالاد الویه، سالاد کلم، سالاد ماکارونی و سالاد لوبیا اشاره کرد. از جمله مشهورترین سالادهایی که در دنیا رایج هستند می‌توان به سالاد پاستا، سالاد اندونزی، سالاد روسی، سالاد تخم مرغ و سالاد سزار اشاره کرد.

در این مطلب به چند ایده و ترفند سریع و بدون دردسر و ساده برای تهیه سالادهای خانگی خوشمزه و فوق العاده سالم پرداخته‌ایم.

افزودن مواد ترد

چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟ | داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

برای ایجاد طعم‌ها و بافت‌های به کلی متفاوت، می‌توانید سالاد خود را به همراه عناصر ترد مانند آجیل بو داده، نان کروتون(تکه نان‌های کوچک سرخ شده)، تکه‌های گوشت کبابی و نخود فرنگی درست کنید. افزودن این عناصر می‌تواند فورا طعم سالاد را بهبود بخشد و تردی را به آن اضافه کند.

افزودن پروتئین

چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟ | داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

افزودن پروتئین می‌تواند فورا طعم و مزه هر سالاد بی‌مزه‌ای را تقویت کند. گوشت بدون چربی کبابی یا پخته شده، ماهی، پنیر کوتیج(یا پنیر کوتاژ، نوعی پنیر کم کالری دارای طعم ملایم و مختص غذاهای رژیمی) یا پروتئین گیاهی را به سالادتان اضافه کنید، این کار طعم و بافت سالاد را تقویت می‌کند. البته برای رعایت رژیم غذایی خود باید حجم پرس این سالاد را نیز مد نظر داشته باشید.

افزودن گیاهان

چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟ | داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

گیاهانی مانند ریحان، نعناع، ​​گشنیز، پونه کوهی(آویشن) یا جعفری به طور طبیعی دارای خواص دارویی قوی هستند که نه تنها می‌توانند باعث بهبود طعم سالاد شوند، که باعث افزایش ضریب سلامتی نیز می‌شوند. بنابراین، اضافه کردن گیاهان تازه برای برجسته کردن طعم سالاد ضروری است.

تجربه طعم‌دار کردن سالاد با ادویه‌ها

چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟ | داشتن متنوع ترین بشقاب‌های سبزیجات با این ترفندهای ساده

بسیاری از مردم برای چاشنی سالاد خود به نمک و فلفل را انتخاب می‌کنند، اما برای برجسته کردن طعم سالاد می توانید سس خانگی تهیه کنید و گیاهان تازه، ادویه‌ها، ترشی‌ها و آب مرکبات را به عنوان چاشنی استفاده کنید تا به سالاد خود طعم لذیذی ببخشید. سس‌های خانگی یک راه عالی برای کنترل طعم و سلامت سالاد شما هستند. سس‌های مختلف خانگی مانند وینگرت بالزامیک (سرکه و روغن زیتون دو ماده اصلی این سس ایتالیایی هستند)، خردل عسلی یا سس‌های مبتنی بر ارده را آزمایش کنید تا سالاد مطابق با ذائقه خود را درست کنید.

منبع: همشهری آنلاین

545114

سازمان آگهی های پرسون