به گزارش سایت خبری پرسون، در اینجا دستور تهیه سالاد پاستا را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۱/۲ پ
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) ب.م.ل
- گشنیز (خردشده) ۲ ق.س
- لوبیا سبز (بلانچ و بخارپزشده) ۱۰۰ گ
- کنسرو نخودفرنگی ۱/۲ عدد
- فلفل دلمهای قرمز (ریز خردشده) ۱ عدد
- تخممرغ ۱ عدد
- پنیر هالومی (مکعبی خردشده) ۱۵۰ گ
- آرد ۱ پ
- پودر سوخاری ۱ پ
- روغن مایع ب.م.ل
روش تهیه:
پاستا را طبق دستور العمل روی بستهبندی آن آماده کرده سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
آب لیموترش، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و کاملا مخلوط کنید سپس گشنیز را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید.
پس از آن، پاستا را بیافزایید و ظرف را کاملا تکان دهید (شیک کنید) تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس لوبیا سبز، نخود فرنگی و فلفل دلمهای را به سالاد بیافزایید و مجددا ظرف را تکان دهید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید سپس کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و با چنگال هم بزنید.
تکههای پنیر را ابتدا در آرد سپس در تخممرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
پنیرهای سوخاری را در تابهای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید (دیپ فرای) سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. تکههای پنیر سوخاری را روی سالاد بچینید و سرو کنید.
نوش جان!
منبع: تابناک