یک سالاد فوق العاده؛ آموزش سالاد پاستا!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه سالاد پاستا در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

تصویر یک سالاد فوق العاده؛ آموزش سالاد پاستا!

به گزارش سایت خبری پرسون، در اینجا دستور تهیه سالاد پاستا را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لازم:

  • روغن زیتون ۱/۲ پ
  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل
  • گشنیز (خردشده) ۲ ق.س
  • لوبیا سبز (بلانچ و بخارپزشده) ۱۰۰ گ
  • کنسرو نخودفرنگی ۱/۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز (ریز خردشده) ۱ عدد
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پنیر هالومی (مکعبی خردشده) ۱۵۰ گ
  • آرد ۱ پ
  • پودر سوخاری ۱ پ
  • روغن مایع ب.م.ل

روش تهیه:

پاستا را طبق دستور العمل روی بسته‌بندی آن آماده کرده سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

آب لیموترش، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و کاملا مخلوط کنید سپس گشنیز را به آن بیافزایید و زیر و رو کنید.

پس از آن، پاستا را بیافزایید و ظرف را کاملا تکان دهید (شیک کنید) تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس لوبیا سبز، نخود فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به سالاد بیافزایید و مجددا ظرف را تکان دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید سپس کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و با چنگال هم بزنید.

تکه‌های پنیر را ابتدا در آرد سپس در تخم‌مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

پنیرهای سوخاری را در تابه‌ای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید (دیپ فرای) سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. تکه‌های پنیر سوخاری را روی سالاد بچینید و سرو کنید.

نوش جان!

منبع: تابناک

544528

سازمان آگهی های پرسون