به گزارش سایت خبری پرسون، پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود. میتوان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید میشود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان بر است.
مواد لازم
- پاستا: 1 بسته
- پیاز: 1 عدد
- فلفل دلمهای: نصف 1 عدد
- قارچ: 300 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- سیر: 3 حبه
- لیموترش: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: 1 پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، نمک و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه
در مرحله اول ابتدا قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پاستا را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدهید بجوشد تا نرم شود. کمی نمک و روغن هم به قابلمه آب جوش اضافه کنید.
در مرحله دوم پیاز را پوست و سپس خرد کنید. حالا پیاز خرد شده را همراه با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب یا ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کمی سبک و طلایی شود. حالا نصف یک فلفل دلمهای را خرد کنید و همراه با سیر رنده شده به پیاز اضافه کنید.
در مرحله سوم قارچ را خرد کنید و به پیاز و فلفل دلمهای سرخ شده اضافه کنید؛ سپس رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود. حالا پاستا را آبکش کنید و به قابلمه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در آخر پنیر پیتزا رنده شده را روی سطح مواد بریزید و درب قابلمه را ببندید تا پنیر با حرارت کم آب شود. ده دقیقه بعد پاستای فوری و خوشمزه شما آماده خوردن است که میتوانید آن را داخل ظرف سرو بکشید و میل کنید. نوش جان
منبع: فرادید